Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Havit KB923L Pro klavye satın almıştım. Klavyenin yazılımını kullanarak 2 tuşun işlevini tamamen değiştirdim.

Bu klavyeye uyumlu "Print Screen", "Insert" ve "/" keycaps ihtiyacım var. Daha önce hiç keycaps araştırmamıştım.

Nereden bulabilirim?

Sadece bu üç tuş için mi? Yoksa set olarak mı alacaksınız?
Sadece bu 3 tuşu değiştirmeye ihtiyacım var. Normalde klavyeye bakarak kullanmam ancak klavyenin fonksiyon tuşları çok farklı yerlerde olduğu için bakabiliyorum ve yanlış keycaps artık aklımı karıştırıyor.

Eğer daha ekonomik ise bu 3 tuşu içeren set de alabilirim. Klavyenin orijinal hâlinde bu tuşlar yok. (Daha doğrusu FN ile çalışacağını gösteriyor.)

Sadece bu 3 tuşu değiştirmeye ihtiyacım var. Normalde klavyeye bakarak kullanmam ancak klavyenin fonksiyon tuşları çok farklı yerlerde olduğu için bakabiliyorum ve yanlış keycaps artık aklımı karıştırıyor.

Eğer daha ekonomik ise bu 3 tuşu içeren set de alabilirim. Klavyenin orijinal hâlinde bu tuşlar yok. (Daha doğrusu FN ile çalışacağını gösteriyor.)
Sadece bu 3 tusu iceren bir set bulmaniz pek mumkun degil. WASD/1234 olsa tamam ancak bu dediginiz tuslar Temu'da bile yoktu. 3D yazicidan bastirtabilirsiniz belki bir ihtimal. Ya da set almaniz gerekli yeni. Izmir icinde olsaniz size verebilirdim bu arada dediginiz tuslar mevcut diye biliyorum elimde.