Merhabalar.

Şu an kullandığım klavye Leobog Hi75C Pro Black Contour modeli ve bu klavye için çift enjeksiyonlu PBT keycaps arayışındayım. Bunun sebebini klavye gurmeleri muhtemelen anlamıştır; sırf RGB ışığı iyi geçirdiği için bu modeli tercih etmiştim ama üzerindeki tuş takımı beni pek tatmin etmedi.

Aslında cihazı iade edip diğer siyah modelini almayı düşündüm ancak kutu içeriğindeki parçaların çıktığı kısım biraz koptu. Ayrıca iade süreciyle uğraşmak çok zahmetli olacağı için bu fikri pek mantıklı bulmadım.

Son düzenleme:

PBT dediğimiz malzemenin zaten ışık geçirmediğini bilerek bu ürünü almıştım; ancak (içindeki ABS katmandan dolayı) aradığım o gerçek PBT hissiyatını ve sesini yakalayamadım. Bu yüzden tamamen PBT olan keycap önerilerine ihtiyacım var.

Yapay zekaya düzelttirmiştim o yapay zekanın kendisi cümlemi değiştirmiş bulunmakta ben normalde ısık geçirgen yazmamıştım.🤣🤣

Son düzenleme:
İç kısmının malzemesi ne acaba? ABS ise almanın bir mantığı yok gibi.

Işık geçirgenli PBT'ler zaten bir kat ABS bir kat PBT. Herhangi bir keycap alsanız kalite farkı olacağını çok sanmıyorum bende kullanıyorum elimde birsürü PBT keycap var farkını hissedemedim.

Işık geçirgenli PBT'ler zaten bir kat abs bir kat PBT. Herhangi bir keycap alsanız kalite farkı olacağını çok sanmıyorum bende kullanıyorum elimde bir sürü PBT keycap var farkını hissedemedim.

Demek istediğim RGB geçirgenlik benim için pek önem arz etmiyor önerilerinizi buna göre yapabilirsiniz.

Zaten en iyi ihtimalle ışık geçirgen ürünlerinin 1 katmanı abs diğer katmanı PBT bunu biliyorum yapay zekâ cümlemi yanlış yansıtmıs benim istediğim 2 katmanı PBT olan malzeme veya benzer kaliteli bir malzeme.