Bunun indirim konusunu daha önce görmüştüm ama çok güvenmiyordum. Elimde havya var diye de çok üzerine düşmedim fakat elimdeki havya artık miadını doldurdu. 220V EU plug olarak Black set -2'yi almayı düşünüyorum sizce bu mantıklı mı yoksa başka bir indirim mi beklemeliyim?
Kontrol edeyim diyeceğim ama hangi hesaptan aldığımı hatırlamıyorum. Tahmini söylemem gerekirse 15 günü geçmedi sanırım. Havyayı hangi amaçla kullanacaksınız, pasta ve lehiminiz var mı?
Kontrol edeyim diyeceğim ama hangi hesaptan aldığımı hatırlamıyorum. Tahmini söylemem gerekirse 15 günü geçmedi sanırım. Havyayı hangi amaçla kullanacaksınız, pasta ve lehiminiz var mı?
Pasta da var lehim de var. Yanında da lehim teli geliyor galiba. Bakır tel, ayaklık ve süngeri en çok işime yarayacak olanlar. Yanında gönderilen cımbızdan tornavida seti aldığım zaman ayrıyeten gelmişti o yüzden o çok da önemli değil.
Pasta da var lehim de var. Yanında da lehim teli geliyor galiba. Bakır tel, ayaklık ve süngeri en çok işime yarayacak olanlar. Yanında gönderilen cımbızdan tornavida seti aldığım zaman ayrıyeten gelmişti o yüzden o çok da önemli değil.
Tel, sünger, tutucu işini yapıyor ama malzeme kaliteleri pek iyi değil. Yanında gelen lehim teli, aslında bizim burada satılan pinax'lar kadar dandik olmasa da iyisi değil anlaşılıyor.