Messi_6

Üyecik
Birçok alışverişimi internetten yaparım bilgisayar bileşeneleri de dahil. Aldığım çoğu şeyin güvenlik bantları olur ve açılıp açılmadığını, sıfır olup olmadığını anlarım böylelikle. Peki beyaz eşya olsun, televizyon olsun bu tarz alışverişlerde internetten almak mantıklı mı sizce?

Yanlış hatırlamıyorsam eğer bir yorum hatırlıyorum. Ünlü bir mağazada teşhir çizik bir televizyon var mış ve bu mesajı yazan kişi o mağazaya arada düzenli gidiyormuş. Bu teşhir ve çizik televizyon satılmış. Acaba alan kişi sıfır diye mi aldı yoksa teşhir ve çizik olduğunu bile bile mi aldı bilmiyorum.

Sonuçta bunlar bilgisayar bileşeni veya telefon gibi değil ki. Bunlarda güvenlik bantlarından anlıyorum sıfır olup olmadığını ama bana gelen televizyonun teşhir ürün olup olmadığını nasıl bileceğim? Belki hiç çiziği yok ve sıfır gibi ama dükkanda atıyorum bilmem kaç saat çalışmış ise bunu nasıl anlarım? Beyaz eşyada da öyle yani sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Siz beyaz eşya ve televizyon gibi şeyleri nasıl alıyorsunuz? İnternetten mi yoksa mağazadan mı? Mağazadan bile alınsa zaten koca ürün nasıl taşınacak yani alıp götüremezsin o da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün aynı, garanti aynı Trendyol'da 8k olan TV'ye bayide 14k fiyat çekiyorlar sonra esnaf niye kazanamıyoruz diye ağlıyor. O adam hem pazaryeri komisyonu hem de kargo ödüyor ona rağmen bu fiyata verebiliyor.