Detaylar
Kim cevapladı?Kalenderadam
Başarılı
Kısa cevap: Evet, internetten TV alınır — ama herkesin yaptığı gibi “en ucuzu buldum, alayım” kafasıyla girersen büyük ihtimalle pişman olursun. Fakat ben bizzat görerek alma taraftarıyım.
Amazon'dan almistim ben son televizyonu. Gayet hizli getirdiler, memnun kalmistim. Hasar vs. yoktu kutuda. Bu elbette hasarsız geleceginin garantisi bir yorum değil.
- Makaleler
- 6
Televizyon alacağım, mağaza fiyatları daha pahalı. İnternetten televizyon alınır mı? Hepsiburada veya Amazon satıcılı alacağım, alırsam.
Alırsanız servis gelip açsın derim. Yani mağazadan alırken öyle yapıyorduk. İnternette nasıldır bilmem.
Orada da servis açıyor. Hemen kaydı açıyorsunuz cihaz gelince. Günü birlik gelebiliyorlar.Alırsanız servis gelip açsın derim. Yani mağazadan alırken öyle yapıyorduk. İnternette nasıldır bilmem.
Servis açmadığı zaman garantiden düşüyor çoğu marka.
25457
Uzman
Mağazada inceledim, teşekkürler.
Peki yukarıya kadar cıkarıyorlar mı, ben asagıdan mı alıyorum? Ayrıca magazadan alındıgı gibi kurulumunu yapıyorlar mı? Teşekkürler.Amazon'dan almistim ben son televizyonu. Gayet hizli getirdiler, memnun kalmistim. Hasar vs. yoktu kutuda. Bu elbette hasarsız geleceginin garantisi bir yorum değil.
Hepsiburadadan bu yıl 2 tane aldım LG ve Vestel ikiside sağlam geldi servis kutusunu açtı.Televizyon alacağım, mağaza fiyatları daha pahalı. İnternetten televizyon alınır mı? Hepsiburada veya Amazon satıcılı alacağım, alırsam.
Servis açınca kırık olsa bile TV alıp geri değiştiriyor.
Kutu+Seri no fotoğrafı atıp garantiyi başlatıp kutu açılımını videoya çekerseniz de islemleri başlatıp yardımcı olabiliyorlar Yoğunluk olunca.Orada da servis açıyor. Hemen kaydı açıyorsunuz cihaz gelince. Günü birlik gelebiliyorlar.
Servis açmadığı zaman garantiden düşüyor çoğu marka.
25457
Uzman
Teşekkürler.Alırsanız servis gelip açsın derim. Yani mağazadan alırken öyle yapıyorduk. İnternette nasıldır bilmem.
Bunu bilmiyordum, hangi servis yapıyor bunu?Kutu+Seri no fotoğrafı atıp garantiyi başlatıp kutu açılımını videoya çekerseniz de islemleri başlatıp yardımcı olabiliyorlar Yoğunluk olunca.
Bir firmaya özel değil aslında eger servis anlayışlı ise yardımcı olacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-