25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Televizyon alacağım, mağaza fiyatları daha pahalı. İnternetten televizyon alınır mı? Hepsiburada veya Amazon satıcılı alacağım, alırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyon alacağım, mağaza fiyatları daha pahalı. İnternetten televizyon alınır mı? Hepsiburada veya Amazon satıcılı alacağım, alırsam.

Alırsanız servis gelip açsın derim. Yani mağazadan alırken öyle yapıyorduk. İnternette nasıldır bilmem.

Alırsanız servis gelip açsın derim. Yani mağazadan alırken öyle yapıyorduk. İnternette nasıldır bilmem.
Orada da servis açıyor. Hemen kaydı açıyorsunuz cihaz gelince. Günü birlik gelebiliyorlar.

Servis açmadığı zaman garantiden düşüyor çoğu marka.

Fakat ben bizzat görerek alma taraftarıyım.
Mağazada inceledim, teşekkürler.

Amazon'dan almistim ben son televizyonu. Gayet hizli getirdiler, memnun kalmistim. Hasar vs. yoktu kutuda. Bu elbette hasarsız geleceginin garantisi bir yorum değil.
Peki yukarıya kadar cıkarıyorlar mı, ben asagıdan mı alıyorum? Ayrıca magazadan alındıgı gibi kurulumunu yapıyorlar mı? Teşekkürler.

Hepsiburadadan bu yıl 2 tane aldım LG ve Vestel ikiside sağlam geldi servis kutusunu açtı.
Servis açınca kırık olsa bile TV alıp geri değiştiriyor.

Orada da servis açıyor. Hemen kaydı açıyorsunuz cihaz gelince. Günü birlik gelebiliyorlar.

Servis açmadığı zaman garantiden düşüyor çoğu marka.
Kutu+Seri no fotoğrafı atıp garantiyi başlatıp kutu açılımını videoya çekerseniz de islemleri başlatıp yardımcı olabiliyorlar Yoğunluk olunca.