rexiss

Uzman
Bugün akşam Hawk Fab V4 sipariş verdim ve araştırmak sipariş verdikten sonra aklıma geldi. Ürünü bir arkadaşımda kullandığım ve duyduğum için araştırmaya pek gerek duymadım fakat araştırdıktan sonra iyi mi yaptım karar veremedim. Sizce iyi bir tercih mi? İade edip başka koltuk bakmalı mıyım? Eğer cevabınız evetse bakabileceğim koltukları atabilir misiniz?
IMG_20251009_025226.webp

Bütçeyi 10.000 civarına yüksektebilirseniz iade edip Zio'ya yönelin direkt. Zio her konuda dövüyor bu koltuğu.
Hocam gittiğim internet kafeye yeni Zio koltuk almışlar ve gerçekten aşırı rahat, orası kesin. Fakat bütçede 2500TL ekstra vermeye değer mi sizce? Değer derseniz hangi modelini tercih etmeliyim? Şahsen ben Hawk Fab V4'un da kaliteli olduğunu düşünüyorum. O yüzden ekstradan 2500 vermek yerine diğer yanıt verdiğiniz konudaki mouse'u almam daha mantıklı olmaz mı? Sonuçta Hawk da boru değil bence.

Hocam gittiğim internet kafeye yeni Zio koltuk almışlar ve gerçekten aşırı rahat. Bütçe de 2500TL ekstra vermeye değer mi sizce? Değer derseniz hangi modelini tercih etmeliyim? Şahsen ben Hawk Fab V4'un da kaliteli olduğunu düşünüyorum. O yüzden ekstradan 2500 vermek yerine diğer yanıt verdiğiniz konudaki mouse'u almam daha mantıklı olmaz mı? Sonuçta Hawk da boru değil bence.
2500 TL'ye fazlasıyla değer. Gerek malzeme kalitesi, gerek konfor. Her konuda dövüyor Zio. Hawk pek kaliteli değil, kötüde değil. Ortalama bir ürün. Zio ona göre 3 gömlek üstün diyebiliriz.

2500 TL'ye fazlasıyla değer. Gerek malzeme kalitesi, gerek konfor. Her konuda dövüyor Zio. Hawk pek kaliteli değil, kötüde değil. Ortalama bir ürün. Zio ona göre 3 gömlek üstün diyebiliriz.
Anladım hocam, önerebileceğiniz bir model var mı peki? Deri olmasını pek istemiyorum onu da belirteyim.

Marka değil de model sordum hocam. Fabric baya kafama yattı da Gaming modeli de var, onun hakkında bir bilginiz var mı? Deri fakat yine de güzel gözüktü gözüme.
Kumaş hem uzun ömürlülük, hem de yazın terletme açısından deriye göre daha iyi. Deride koku sorunlarıda olabiliyor.