KS KS rexiss Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 62 Beğeniler 24 9 Ekim 2025 #11 michaelscofield dedi: Kumaş hem uzun ömürlülük, hem de yazın terletme açısından deriye göre daha iyi. Deride koku sorunlarıda olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Malum Antalya gibi bir yerde yaşadığım için kumaş en mantıklısı bence de. Hawk'ı iptal ettim Zio sipariş vereceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
michaelscofield dedi: Kumaş hem uzun ömürlülük, hem de yazın terletme açısından deriye göre daha iyi. Deride koku sorunlarıda olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Malum Antalya gibi bir yerde yaşadığım için kumaş en mantıklısı bence de. Hawk'ı iptal ettim Zio sipariş vereceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 9 Ekim 2025 #12 rexiss dedi: Malum Antalya gibi bir yerde yaşadığım için kumaş en mantıklısı bence de. Hawk'ı iptal ettim Zio sipariş vereceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun.
rexiss dedi: Malum Antalya gibi bir yerde yaşadığım için kumaş en mantıklısı bence de. Hawk'ı iptal ettim Zio sipariş vereceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun.
B Bartek59 Çalışkan Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 4 14 Ekim 2025 #13 Hawx daha kaliteli. Hawx future 10bin civarına hawx fab serisinden daha iyidir.