Alınır.
Hata olur maalesef.
Zio Hawk Fab'dan daha iyi ancak yeni Future'den iyi değil.
Yıllar boyu Zio kullanmış hatta internetteki ilk sayılabilecek, Şubat 2022'de, en büyük ve en kapsamlı olduğunu düşündüğüm Zio incelemesini yazan kişi olarak söylüyorum.
Zamanında Future'nin eski serisi iyi değildi, seri güncellendi.
Kısaca, Zio Fabric'in rakibi Future değil, Fab serisi.
Future'nin karşısındaki modeller Valor ancak onlar da genel kalitede Future'den sadece bir tık aşağıda.
Titanseat'e de kısa bir süre oturdum, uzun süre deneyimleme fırsatım olmadı. Future Pro klonu. Future'ye de oldukça yakın bir deneyim sunuyor, biraz daha geniş ve boyunluk kısmı Future'den daha iyi ama genel iskelet yapısı ve uzun vadeli kullanımda Future daha bir güven verdi bana.
Aralarında bir sıralama yapılsa, şahsen;
Future Pro 8.1/10
Future 8/10
Titanseat 7.9/10
Zio Valor 7.7/10
Zio Fabric 6.9/10
Titan Beast 6.4/10
Hawk Fab 5.7/10
Şeklinde puanlardım.
Not: Puanlama tamamıyla benim totomun keyfine göre yapılmıştır.
2. Not: XDrive'ın da tüm koltuklarını denedim, Altay dışında ben şahsen beğenemedim. Altay ise listeye tepeden giriş yapar o epey iyidir.
3. Not: Hawk veya Titanseat alacaksanız Amazon kampanyalarını bekleyin, 6 taksitle güzel fiyatlara denk gelebiliyor.
4. Not: Yukarıda bahsedilen garanti, eksik parça çıkmasında ilgilenilmesi durumlarını da bizzat hem Zio hem Hawk hem de xDrive ile iletişime geçtiğimden biliyorum, hepsi benzer şekilde kullanıcı yararına taraf tutup sorunu hızlıca çözmeye gayret ediyor, o açıdan hiçbirinde bir falso ben görmedim.
5. Not: Direkt soru olarak bire bir sorabilirsiniz, şunla şu kıyaslanınca nasıl vs. diye modele yönelik cevap verebilirim.
Zionun oturma kısmı daha bir şişkin daha bir rahat diğerlerine kıyasla ama daha dar