Hellmonger

Becerikli
Hawk HK530 klavye alınır mı sizce? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. İncelemesi yok henüz. Ancak ışık geçiren tuşları olması, hot swap olması güzel yönleri. İlgimi çekti.

Hawk HK530 klavye alınır mı sizce? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. İncelemesi yok henüz. Ancak ışık geçiren tuşları olması, hot swap olması güzel yönleri. İlgimi çekti.

Alınmaz bana göre.

Işık geçirmeyen modeller istemiyorum güney cephe LED'li olmayacak çoğu klavyeler bu konuda eleniyor. Manyetik te istemiyorum.

Ya bu olacak ya da Glorious gmmk3 modeli 2'si arasında kaldım.

Aradığım kriterler

Işık geçirmesi, hot swap olması, ses tekeri olması, %75 %98 veya tam boy fark etmez.

Yok yani bakıyorum ediyorum piyasa Full ışık geçirmeyen modeller dolu karanlıkta kullanıyorum hiçbir şey görünmüyor daha önce aldım iade ettim böyle bir modeli.

Işık geçirmeyen modeller istemiyorum güney cephe LED'li olmayacak çoğu klavyeler bu konuda eleniyor. Manyetik te istemiyorum.

Ya bu olacak ya da Glorious gmmk3 modeli 2'si arasında kaldım.

Aradığım kriterler.

Işık geçirmesi, hot swap olması, ses tekeri olması, %75 %98 veya tam boy fark etmez.

Yok yani bakıyorum ediyorum piyasa Full ışık geçirmeyen modeller dolu karanlıkta kullanıyorum hiçbir şey görünmüyor daha önce aldım iade ettim böyle bir modeli.

Leobog Hi75C Pro modeli aslında size oldukça uygun görünüyor; ancak şu an ısık geçirgen siyah model stokta kalmamış. İsterseniz Ulugame'e ne zaman tekrar stoklara gireceğini ve fiyatında bir artış olup olmayacağını sorabilirsiniz. Eğer fiyat artmayacaksa bu modeli almanız daha mantıklı olur. Fiyat artışı olacaksa ilk modeli alıp sonradan keycap değişikliği yapabilirsiniz. Bu arada satın almayı düşünüyorsanız "EFORSUZ" indirim kodunu kullanmayı unutmayın.