En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V6 Stone Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V6 Stone Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V5 Antrasit Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V5 Antrasit Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Lorien, versiyonlar arası farklar renk hocam. Ama yine de bir fırsat yok ortada bence. Fiyatlar normal. Hawk'ın da kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Sponsorluklar üzerine yürüyen bir firma. Kalite düşük. Zio alınır bu fiyata.
Bu kadar sorunlu bir koltuk olacağını bilseydim konusunu açmazdım şahsen indirim olduğu için açayim dedim. Ama neyse en azından öğrenmiş olduk teşekkürler yorumlarınız için.
Bu kadar sorunlu bir koltuk olacağını bilseydim konusunu açmazdım şahsen indirim olduğu için açayim dedim. Ama neyse en azından öğrenmiş olduk teşekkürler yorumlarınız için.