Hayaliniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Hocam kolay gelsin, umarım istediğiniz olur.

İş kurmak vs. gibi şeyleri kenara bırakıp Tüm Windows/Microsoft Office kutularını toplayabilmek derdim.

İnşallah hocam Allak hak edene hak ettiğini versin keşke benim de ders çalışma hevesim olsa

Biz çalışmak zorundayız, gerçekten de yemek içme gibi asli sorumluluğumuz. Başka çaremiz yok.
Onun dışında, keşke hala kendi evimde olsaydım aile evine dönmek hayatımın hatası oldu. Neyse 2 3 aya kurtuluyorum.

O sıkıyı yiyecez hocam istesek de istemesek de keşke lisenin başından beri çalışsaydım yurtdışına hazırlanıyom inşallah alnımın akıyla çıkarım.

O sıkıyı yiyeceğiz hocam istesek de istemesek de keşke lisenin başından beri çalışsaydım yurt dışına hazırlanıyom inşallah alnımın akıyla çıkarım.

Zaten atanmaz isem askerliği yapıp inşallah 12 ay çıkarsa para toplayıp yurt dışına gideceğim bende. Diplomam da geçerli zaten burada ömür boyu sürüneceğime orada 2 3 yıl sürünüp karşılığını fazlasıyla alırım.

Dönmeyiz bir daha. Hayırlısı ya Almanya ya da ABD düşünüyom ben. İngilizceye önem veriyom son birkaç aydır C1 yapsam yeter.

Hocam kengel sakızını nereden bulabilirim acaba?

Ekonomik özgürlük elde etmek ve siyasi ranta sahip olmak.

İfadeler: 792
Özgürlük, tamamen bir özgürlük hatta. Bu hayattaki en büyük hedefim bir gün gerçekten özgür olmak. İstemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmamak ve acı çektirecek ikilemlere maruz kalmadan karar verebilmek mesela.

İfadeler: 792
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…