Atanıp kendi evime çıkmak şu an için en büyük hedefim sınava 14 gün kaldı günde 10 saati geçik çalışıyorum artık çok yoruldum. Atanmaz isem Özel hastanede girip çıkacağım. Sonra borçlarımı ödemek ve yeni bir motor almak. 80 85 puan geliyor ama bana 90 üstü lazım. Umarım olur kendime inanıyorum. Onun dışında onunla olsun isterdim ama olmayacak.
Hocam kolay gelsin, umarım istediğiniz olur.

İş kurmak vs. gibi şeyleri kenara bırakıp Tüm Windows/Microsoft Office kutularını toplayabilmek derdim.

İnşallah hocam Allak hak edene hak ettiğini versin keşke benim de ders çalışma hevesim olsa 🙁

Biz çalışmak zorundayız, gerçekten de yemek içme gibi asli sorumluluğumuz. Başka çaremiz yok.
Onun dışında, keşke hala kendi evimde olsaydım aile evine dönmek hayatımın hatası oldu. Neyse 2 3 aya kurtuluyorum.

Biz çalışmak zorundayız, gerçekten de yemek içme gibi asli sorumluluğumuz. Başka çaremiz yok.
Onun dışında, keşke hala kendi evimde olsaydım aile evine dönmek hayatımın hatası oldu. Neyse 2 3 aya kurtuluyorum.
O sıkıyı yiyecez hocam istesek de istemesek de keşke lisenin başından beri çalışsaydım yurtdışına hazırlanıyom inşallah alnımın akıyla çıkarım.

O sıkıyı yiyeceğiz hocam istesek de istemesek de keşke lisenin başından beri çalışsaydım yurt dışına hazırlanıyom inşallah alnımın akıyla çıkarım.

Zaten atanmaz isem askerliği yapıp inşallah 12 ay çıkarsa para toplayıp yurt dışına gideceğim bende. Diplomam da geçerli zaten burada ömür boyu sürüneceğime orada 2 3 yıl sürünüp karşılığını fazlasıyla alırım.

Zaten atanmaz isem askerliği yapıp inşallah 12 ay çıkarsa para toplayıp yurt dışına gideceğim bende. Diplomam da geçerli zaten burada ömür boyu sürüneceğime orada 2 3 yıl sürünüp karşılığını fazlasıyla alırım.
Dönmeyiz bir daha. Hayırlısı ya Almanya ya da ABD düşünüyom ben. İngilizceye önem veriyom son birkaç aydır C1 yapsam yeter.

Anlıyorum hocam. Ben de 106 kilodan 72 kiloya düştüm. Vücut incecik kaldı ama yüz şişman kalmıştı. Şimdi 68 kiloyum yüzümü bayağı zayıflattım sadece yanaklar kaldı. Jawline çizgisi çıkıyor. Hocam bol su iç, kengel sakızı mı ne diyorlar onu çiğne bir de parça mangalda pişmemiş et ye lokum gibi olsun tüm çene kaslarını çalıştırıyor.
Hocam kengel sakızını nereden bulabilirim acaba?

Özgürlük, tamamen bir özgürlük hatta. Bu hayattaki en büyük hedefim bir gün gerçekten özgür olmak. İstemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmamak ve acı çektirecek ikilemlere maruz kalmadan karar verebilmek mesela.