kaanbey

Uzman
Selamlar, sınava az kaldı. 3 hafta önce Bilgi Sarmal TYT matematik branş denemesi almıştım. İlk 7 test iyiydi, yakındı; 23, 18, 21 gidip geliyordu. Fakat son 3 deneme 11, 13, 9'larda sürünüyor. Ne yapmalıyım?

Selam, sınava az kaldı. 3 hafta önce Bilgi Sarmal TYT matematik branş denemesi almıştım. İlk 7 test iyiydi, yakındı; 23, 18, 21 gidip geliyordu. Fakat son 3 deneme 11, 13, 9'larda sürünüyor. Ne yapmalıyım?

Şimdi denemelerin zorluğunu bilmiyorum ama dünyanın en normal şeyi bazı yayınevleri bilerek bazı denemeleri inanılmaz zor yapıyor. O yüzden çok takmamaya çalış. 24 yapıyorsan potansiyelin 24'lük var zaten. Moralini bozma, sınava gir.

Yanlışlarına bak dostum. Neden yanlış. Nerede hata yaptın. Analiz edersen netlerin artar bende matematikte 6 7 netten 13 nete çıktım 345 ve canva ortak denemesi olan son düzlükte.

Ona da gir hatta bir bak kaç net gelecek.

65 net yaptım bana yeter de artar.

Teşekkür ederim pazar günü çözerim.

Şimdi denemelerin zorluğunu bilmiyorum ama dünyanın en normal şeyi bazı yayınevleri bilerek bazı denemeleri inanılmaz zor yapıyor. O yüzden çok takmamaya çalış. 24 yapıyorsan potansiyelin 24'lük var zaten. Moralini bozma, sınava gir.

Sanırım haklısınız, giderek zorlaşıyor deneme.