Bütçe
2.000 TL

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Satıcıdan test istedim, elinde sistem yokmuş, o yüzden test edemiyor. Param Güvende ile satıyor ama kartın soğutucu markası Turbox olduğu için biraz tırsıyorum. 3 ay kullandığını söyledi, sizce almak mantıklı mı yoksa başka ilan mı beklemeliyim?

Satıcıdan test istedim, elinde sistem yokmuş, o yüzden test edemiyor. Param Güvende ile satıyor ama kartın soğutucu markası Turbox olduğu için biraz tırsıyorum. 3 ay kullandığını söyledi, sizce almak mantıklı mı yoksa başka ilan mı beklemeliyim?
Alınmaz hocam kesinlikle alınmaz.

Aslen 580 değil 570 kart, aynı fiyata düzgün markanın 570'lerine bakabilirsin.

Doğru düzgün satan yok ki hepsi bozuk veya mining yapılmış olanlar. Bir tane var onda da adam cevap vermiyor.
O seri kartlarda miningsiz imkansız. Millete bu miningli kart algısını kim yerleştirdi anlamadım gitti, 2k verdiğin kart isterse tamirli olsun pek seçeneğin yok bütçen çok düşük.

O seri kartlarda miningsiz imkansız. Millete bu miningli kart algısını kim yerleştirdi anlamadım gitti, 2k verdiğin kart isterse tamirli olsun pek seçeneğin yok bütçen çok düşük.
Bütçe 2.000 değil satılan kartın fiyatı 2.000, 2900 falan olur bütçe param güvende ödemesiyle beraber.

Yedekteki sistemimde MSI Gaming X 8 GB olan RX 580 var. Kesinlikle Mining falan görmedi. Şahsen onu bile birine vermeye cesaretim yok. Bence temiz bir 1060 GB falan bakın derim. Turbox falan hak getire yani.
1060 6GB bulmak 5090 bulmaktan daha zor :D. Satanlarda 5k falan istiyor.