Bütçe
2.500 TL

dark_1234 15

Yetkin
PG ile satmıyorum yazmışta yinede önermem. Fanların yağlanması gerekiyor diye yazdığına göre fanlarda problem var. Hemen hemen tamamı mining görmüş kartlar. İlk sahibinden faturalı almadığınız sürece mining görmüş olarak kabul edin. Mining'li kartlar alınmaz değil ama çok önermiyorum. 4 GB yetersiz olur, zamanında bende 8GB versiyonu vardı, DOOM oynarken 7.5GB tükettiğini gördüm, genel olarak 6GB rahat tüketiyor. 4GB'de alınabilir tabi ayarları çok yükseltmezseniz problem olmaz.

Bu bütçede çok seçenek yok, 1060 6GB önereceğim ama büyük ihtimal 1000tl'ye yakın daha pahalıdır emin değilim.

Pg ile satmıyorum yazmışta yine de önermem. Fanların yağlanması gerekiyor diye yazdığına göre fanlarda problem var. Hemen hemen tamamı mining görmüş kartlar. İlk sahibinden faturalı almadığınız sürece mining görmüş olarak kabul edin. Mining'li kartlar alınmaz değil ama çok önermiyorum. 4 GB yetersiz olur, zamanında bende 8 GB versiyonu vardı, Doom oynarken 7.5GB tükettiğini gördüm, genel olarak 6 GB rahat tüketiyor. 4 GB'de alınabilir tabii ayarları çok yükseltmezseniz problem olmaz.

Bu bütçede çok seçenek yok, 1060 6 GB önereceğim ama büyük ihtimal 1. 000 TL'ye yakın daha pahalıdır emin değilim.

Hocam GTX1650 4 GB buldum temiz buna ne diyorsunuz 2.600 TL etiketi üstündeymiş. Daha mı mantıklı RX serisi bir şeydense?

Hocam GTX1650 4 GB buldum temiz buna ne diyorsunuz 2.600 TL etiketi üstündeymiş. Daha mı mantıklı RX serisi bir şeydense?

6 GB altı ekran kartı alınmaz bu dönemde.

Merhaba,

Şunu gördüm, fiyatı iyi, PG ile alınır mı?

Şimdilik test için i5-3340 bir sistemde kullanacağım, ileride R5 2600 veya R5 3600 bir altyapıya geçeceğim. 4 GB olması çok sorun olur mu? 8 GB versiyonu ile çok farkı var mı?

Başka önerdiğiniz kart ilanı var mı?
570'in 8 GB versiyonları vardı bu bütçe bandında en son. Onlara bir bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna olumsuz bakmamak lazım. Tamamen alıcı taraflı ve satıcı mağduriyeti üzerine oluşturulmuş bir şey. Bireysel satıcı için kabus. Ben olsam hiçbir ürünü PG ile ben de satmazdım. O kadar etik ve ahlaklı bir halk yok.
Olumsuz bakmadım zaten. Benimde şu ana kadar yaklaşık 10 tane pg ile satışım oldu, sadece 500-600tl'den ucuz ürünleri pg ile sattım. Kalanı için havale ile parayı alıp sadece kargo için kullandım.

Hocam şimdi ne desem boş. Açıkcası piyasayı takip etmiyorum. Sadece bilgisayar parçası alacağım zaman piyasaya bakıyorum, hangi parça ne kadar diye öyle. Sahibinden de aynı kart için fiyata göre artan olarak sıralayın eğer kazık değilse ki zaten pahalı değil bence. Daha ucuz zor gibi... Ayrıca youtube'dan oyun performansına bakın size yeterli geliyorsa alın.

GTX 1650 , RTX 580'e göre performansı daha kötü bir kart. Genelde forumda RTX 5050 gibi kartları da önermezler ama ben öyle bakmıyorum. Tamamen kullanıcı profili ile alakalı. Ekran kartının fiyatı iyi mi? Günde kaç saat oyun oynanıyor? Oynanan oyunlar triple a ağır oyunlar mı yoksa LoL gibi ekran kartı istemeyen veya eski oyunlar mı o kadar çok parametre varki. Tamamen alınacak ürünün fiyatı, ihtiyaç, beklenti buna göre hepsi alınır.

O fiyat bandında da ne kadar seçenek var bilmiyorum. GTX 1660 veya 1660 Super falan desem büyük ihtimal 5 bin gibi fiyatları vardır... Dediğim gibi oynadığınız oyunlara göre GTX 1650 işinizi görüyorsa neden olmasın... O bütçede 6GB 1060 varsa bakılabilir.