Lusyz

Uzman
Performans olarak F/P kralı ama benim şu anki güncel piyasa hakkında bilgim yok. 2.500 TL'ye daha F/P kart veya seçenek var mı?

Son düzenleme:
Alınmaz, ederi 2K falan. Hemde 500 serisi saçma sapan Wattman hataları var. Başka ekran kartı bakın derim.

2350 TL'ye dusurdum. 4 GB modeli.

Alınmaz, ederi 2K falan. Hem de 500 serisi saçma sapan WattMan hataları var. Başka ekran kartı bakın derim.

8 GB modelse alınabilir. 3500 TL civarına çıkarsan GTX 1660 Super / Ti da var, aklında bulunsun.

Elimde bu kadar var. 1050 Ti kartimi az once 2300 TL'ye sattim. 2500 ustune cikamam. @Xbox 360E acaba baska hangi ekran karti var?

Eeskiden 2 yil boyunca 570 kullandim. Sorun cikartmadi bana hiç.

Arkadaşlar selam, 2350 TL'ye RX 580 4 GB aldım. Dolap üzerinden aldığım için hizmet bedeli ve kargo ücreti ödemedim, bu yüzden en mantıklı seçenek bu gibi geldi.

Zaten bu kartların 8 GB VRAM'li olanlarının çok bir işe yaradığını düşünmüyorum; sonuçta bu kartlar 8 GB VRAM'i sonuna kadar kullanacak kadar güçlü değiller. GPU World Türkiye Facebook sayfasında @Xbox 360E'in önerdiği sistemlerde genelde havale ile işliyor süreç. Orada kargo da eklenince yaklaşık 300 TL ekstra biniyor ve piyasadaki çoğu kart Mining Edition. Mining Edition kartlar oyun için üretilmediğinden mosfetleri çabuk yanıyor. Hem paramı riske atmamak hem de daha sağlıklı bir kart almak için bu yolu tercih ettim.