Bütçe
2.000 TL
Bütçe 2.000 değil satılan kartın fiyatı 2.000, 2900 falan olur bütçe param güvende ödemesiyle beraber.

1060 6GB bulmak 5090 bulmaktan daha zor :D. Adamlar 5k falan istiyor.
Fark etmez 10 Bin tl (Benim sınırım 15 Bin tl.) altı kartlarda mining sorulmaz ya mininglidir ya da mining yapıldığı söylenmemiştir kartın. Bu soru Tofaş marka aracın sahibine kazası var mı diye sormak gibi bir şey benim nezdimde.

Cidden ya, o paraya millet 1660 Ti falan satıyor.
Fark etmez 10 Bin tl (Benim sınırım 15 Bin tl.) altı kartlarda mining sorulmaz ya mininglidir ya da mining yapıldığı söylenmemiştir kartın.
Benim gördüğüm mining'lerde görüntü alınması imkansız yazıyordu. Diğerlerinin de üstünde soğutucu yoktu. Başka da görmedim zaten.

Cidden ya, o paraya millet 1660 Ti falan satıyor.

Benim gördüğüm mining'lerde görüntü alınması imkansız yazıyordu. Diğerlerinin de üstünde soğutucu yoktu.
Soğutucusu olmayanla pazarlıkla al sen kasa fanı cırt cırtla kullan ben öyle kullanıyorum. 3k bütçe için çok alternatifin yok 500 serisi harici parasını eden bir şey yok piyasada.

Param güvende var nasıl olsa, test edersin; performansı ve sıcaklık değerleri yeterli geliyorsa alırsın. Çok abartmışlar yav. Ancak ben olsam bulaşmazdım, boşu boşuna komisyon vermeye gerek yok.

Bu çok iyi açıklama doğruysa bunda dp çıkışı varsa alabilirsin bununsa ilginç şekilde kutusu duruyor belki iyi kullanmıştır birde bu hiçbirini tanımıyorum detaylı incelemedim gözüme çarpanlar bunlar testlerine bak hangisi kafan yatarsa al MSI 580 8 GB iyi gibi anlattıkları doğruysa.

Son düzenleyen: Moderatör: