KaiHiwatari

Başarılı
Hayat Finans bankası davet ile hesap açana 250 TL veriyor. Her iki tarafa da 250-250 veriyor. Ödülü kazanmak için hesap açarken davet kodu girmeniz zorunlu. Verilen 250 TL çekilebiliyor.

Eğer Mavi Gezegen olan birinin davet koduyla kayıt olursanız 250 TL veriyor. Normal davet koduyla kayıt olduğunuzda 200 TL veriyor.

Not: Sizden istenmediği sürece referans linki paylaşmanın yasak olduğunu hatırlatalım.

18 yaşından küçükseniz mobilden banka hesabı oluşturamazsınız.

resim_2025-05-31_082849478.webp

resim_2025-05-31_083322093.webp

resim_2025-05-31_083419182.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen bilgiler doğru ama eksik siz bu arkadaşın yaptığı gibi kendi arkadaşlarınızı davet ederek 250 tl kazanamıyorsunuz bu arkadaşa ve kendinize 250 tl kazandırıyorsunuz ancak siz davet edip para kazanamıyorsunuz çünkü banka içerisinde gezegen muhabbeti var saçma bir şekilde siz en aşağıdan başlıyorsunuz siz 5 kişi davet ederek kişi başı 200 tl kazanabiliyorsunuz ve davet ettiğiniz kişilerin de para kazanabilmesi için harcama yapması gerekiyor ayrıca benim gibi yeni hesap açtıysanız 5 kişi davet ediyim 1000 tl kazanıyım bari diyemiyorsunuz çünkü 31 mayısta sonlanmış bu kampanya.Arkadaşın dediği şeyler doğru ama eksik bilgiler var ona göre açarsınız hesap.

Verilen bilgiler doğru ama eksik siz bu arkadaşın yaptığı gibi kendi arkadaşlarınızı davet ederek 250 tl kazanamıyorsunuz bu arkadaşa ve kendinize 250 tl kazandırıyorsunuz ancak siz davet edip para kazanamıyorsunuz çünkü banka içerisinde gezegen muhabbeti var saçma bir şekilde siz en aşağıdan başlıyorsunuz siz 5 kişi davet ederek kişi başı 200 tl kazanabiliyorsunuz ve davet ettiğiniz kişilerin de para kazanabilmesi için harcama yapması gerekiyor ayrıca benim gibi yeni hesap açtıysanız 5 kişi davet ediyim 1000 tl kazanıyım bari diyemiyorsunuz çünkü 31 mayısta sonlanmış bu kampanya.Arkadaşın dediği şeyler doğru ama eksik bilgiler var ona göre açarsınız hesap.
Yani ben şimdi davet kodu ile uye olsam arkadaşın verdiği 250 tl kazanıp çekebilir miyim?

Yani ben şimdi davet kodu ile uye olsam arkadaşın verdiği 250 tl kazanıp çekebilir miyim?
Evet ama sonrasında arkadaşını davet ederek sen para kazanamazsın.Senin para kazanman için getirdiğin kişiler en az 1 tl tutarında harcama yapmalı.Senden gelecek kişilerde senden para kazanamıyor.