Hocam sanal sevgili yapmış büyük ihtimalel hayatı partilerde geçen 18'Lik geleceğinde parası olmıyacak kendini geliştirmeyecek biri.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?
KS
KS
lauresxd
Ziyaretçi
24 yaşındayım.Hocam sanal sevgili yapmış büyük ihtimalel hayatı partilerde geçen 18'Lik geleceğinde parası olmıyacak kendini geliştirmeyecek biri.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bu üyenin bir konusuna trol konu yazdığım için uyarı yemiştim. Ondan sonraki konuları da benzer şekilde oldu. Hala söylerim. Bu üye trol. Sürekli kız, cinsellik, aldatma konusu açıyor. Moderasyon trol değil diyorsa bilemem. Benim şeker yaşım geçti.
KS
KS
lauresxd
Ziyaretçi
Değilim.
Geraltın kılıcı
Üstün
Siz bahane arıyorsunuz.Arkadaşlar malum bu devirde sevgi bayağı hatta sadık kadın bulmak çok zor
Durum böyleyken hayat kadınlarıyla görüşmek mantıklı mı?
4 senedir görüşüyorum bana sevgili olaylarına girmekten daha mantıklı geliyor.
Bu arada daha doğru düzgün kız bile çıkmadı karşımıza en iyisi bu bence
Konu troll. Cevap verecek olsam da şöyle cevap veririm. Hiçbir kız sana bakmaz. Neden diye sor? Kızları cinsellik için istiyorsun. Lan zaten eninde sonunda ilişkiye girecen. Neden başta birbirinizden hoşlanmıyounuz aga?
Geraltın kılıcı
Üstün
Hayır, bi' de ücretsiz mecralar var. Onları kullansın. En azından etrafına zararı olmaz.Konu troll. Cevap verecek olsam da şöyle cevap veririm. Hiçbir kız sana bakmaz. Neden diye sor? Kızları cinsellik için istiyorsun. Lan zaten eninde sonunda ilişkiye girecen. Neden başta birbirinizden hoşlanmıyounuz aga?
Yani. Gene mantıklı olan bu. Konu sahibi neden anlamıyorsa? Troll zaten kendisi açtığı konulara bakarsak. Profil resminde bile troll olduğunu anladım.Hayır, bi' de ücretsiz mecralar var. Onları kullansın. En azından etrafına zararı olmaz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-