Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye, Düzgün erkek bulamadığım için 4 yıldır jigololarla görüşüyorum diyen bir kızı kabul eder miydin?
Bahsettiğim de tam olarak bu ben günümüzde aldatmayan kızın/kadının olduğunu düşünmüyorum.

Tercih senin, dostum. Ancak maddi boyutu bir kenara bıraksak bile, bu süreçte yaşadığın ve henüz farkında olmadığın duygusal hasarı göz ardı etmemeni öneririm. Bu, zamanla pişmanlık duyulacak bir durum.

Gün gelip geriye baktığında "Ne güzel saatlik 3000 veriyordum" diyeceğini pek sanmıyorum. Ayrıca, bu durum sosyal hayatında ortaya çıkarsa insan kendini aciz hissedebilir. Birkaç kez yaşanmış olsa belki anlayışla karşılanabilir ama dört yıl boyunca bu şekilde devam etmek, gerçekten sorgulanması gereken bir şey.
Zaten ortada normal bir durum veya eylem var demiyorum.
Sevgili yapabilecek kapasitede olduğumu düşünmüyorum her şey dış görünüş falan değil mi?

Kadınlara ulaşamayıp her kadının aldatma potansiyeli olabileceğini düşünmek, onları yargılamak ve her şeyin dış görünüş paradan ibaret olduğunu vs. düşünmek gibi şeyler Instagram'da aldatan kadın videolarını izlemeyi azalt biraz. Sokağa ait olan kişilerin yaptıklarıyla her kızı aynı tutma.

Kadınlara ulaşamayıp her kadının aldatma potansiyeli olabileceğini düşünmek, onları yargılamak ve her şeyin dış görünüş paradan ibaret olduğunu vs. düşünmek gibi şeyler Instagram'da aldatan kadın videolarını izlemeyi azalt biraz. Sokağa ait olan kişilerin yaptıklarıyla her kızı aynı tutma.
Tamam güzel söylüyorsun da ben birçok ilişkimde bunu yaşadım yoksa hayat kadınları ile herkes aynı demiyorum

Arkadaşlar malum bu devirde sevgi bayağı hatta sadık kadın bulmak çok zor
Durum böyleyken hayat kadınlarıyla görüşmek mantıklı mı?
4 senedir görüşüyorum bana sevgili olaylarına girmekten daha mantıklı geliyor.
Bu arada daha doğru düzgün kız bile çıkmadı karşımıza en iyisi bu bence
4 senedir hayat kadınıyla takılıyorsun.
10 aydır sevgilin var.
25,000 TL maaşın var ama seansına 5,000 TL ödeyebiliyorsun.
Ayrıca bir taraftan evli bir kadınla birlikte oluyorsun.
Ayrıca "sevgili olaylarına girmekten mantıklı" deyip sevgili yapıyorsun.

Hiçbir konun birbiri ile tutarlı değil.
Troll konu olmasa uzunca yazardım ama vakit ayırmaya değmez.

4 senedir hayat kadınıyla takılıyorsun.
10 aydır sevgilin var.
25,000 TL maaşın var ama seansına 5,000 TL ödeyebiliyorsun.
Ayrıca bir taraftan evli bir kadınla birlikte oluyorsun.
Ayrıca "sevgili olaylarına girmekten mantıklı" deyip sevgili yapıyorsun.

Hiçbir konun birbiri ile tutarlı değil.
Troll konu olmasa uzunca yazardım ama vakit ayırmaya değmez.
Ad hominem'i azaltalım hocam. :rofl::rofl::rofl:

• Ney?
İfadeler: 588
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.