Detaylar
Kim cevapladı?Krediyi kullanmadan önce sigortasız olarak almak isterseniz evet, faiz oranlarında gereksiz artış oluyor. Genelde sigortalı faiz daha uygun olur. Ancak krediyi kullandıktan sonra hayat sigortasını iptal edebilirsiniz.
Krediyi sigortalı çekin, prim parasını alsınlar, sigortayı arayıp sigortayı iptal edin veyahut mobil bankacılıktan kendiniz iade edip paranızı alın. Sürekli yaptığım şeydir, faizin hiç yükseldiğini görmedim.
Krediyi sigortalı çekin, prim parasını alsınlar, sigortayı arayıp sigortayı iptal edin veyahut mobil bankacılıktan kendiniz iade edip paranızı alın. Sürekli yaptığım şeydir, faizin hiç yükseldiğini görmedim.
Garanti'den çektiğim kredide ben de iptal ettim değişmedi oran. Ama bu banka değişeceğini söylüyor.
ben de geçen hafta akbank'tan çektim. 6K civarı bir sigorta parası oldu. Aklımda soru işareti var halaAkbank'tan yapmıştım. Faiz değişmedi. Bu bankada da değişeceğini sanmam.
Veira
Başarılı
MH'lerini arayıp teyit ettirebilirsiniz. Benden ekstra faiz almadılar.ben de geçen hafta akbank'tan çektim. 6K civarı bir sigorta parası oldu. Aklımda soru işareti var hala
Aynı olay Getir'de de var. İptal ederseniz faiz oranları yükseliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik TP-Link Tapo L510E akıllı Wi-Fi ampül 238 TL!
- Fırsat Ekibi
-
Ev ve Yaşam Schafer ürünlerinde mevcut indirime ek 100 TL kupon!
- Fırsat Ekibi