Hayat ve İlişki Testi Yapalım: Küp Testi

Lacan 7

Üstün
Makaleler
82
Merhaba. Küp testi, kişiliğiniz, hayatınız ve ilişkileriniz hakkında bilgi edinmenize yardımcı olabilecek bir hayal gücü egzersizidir. Unutmayın, bu test sadece eğlence amaçlıdır ve reel bir psikolojik test değildir.

Sevgilimle beraber yaptık. İkimizinki de %90 doğru çıktı. Yorumlar efsaneydi, şaşkınlıkla baktık.

Nasıl yapılır?
  1. Önce Copilot'un web sitesine gidin veya uygulamasını indirin.
  2. Daha sonra eklenti ayarlarından Search eklentisini kapatın.
  3. Konuşma modlarından mavi dengeli modu seçin. Yaratıcı modu da seçebilirsiniz. Biz sevgilimle nokta atışı yorumları mavi dengeli modda aldık.
  4. Daha sonra aşağıdaki prompt'u girip yapay zekanın dediklerini yapmanız gerekiyor.
Prompt:
[CODE title="Prompt"]Psikolojik testlerden olan küp testini (küp, merdiven, at, fırtına ve çiçek) senle beraber uygulama istiyorum. Bana küp testini önce açıkla. Sonra komutumu bekle. Komut gelince senden bu küp testini beraber yapmayı isteyeceğim. Bana sorular soracaksın. Sırayla soru cevap yapacağız. Sonda hayal ettiğim şeylere göre yorumlayacaksın.[/CODE]

Copilot web sitesi: Microsoft Copilot: uw dagelijkse AI-companion

Play Store:

App Store:

Hiçbir cisim arasında ilişki kuramadığım için neredeyse hepsinde kişiliğimle uygun olmadığını söyledi.

Keyifli bir testti, öneri için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…