Asagidaki 5 soruyu cevaplarsaniz psikolojinizin ne durumda oldugunu soyleyebilirim. (berbat, kotu, orta sekerli, guzel, cok iyi)

1. Soru: Biri size kufur ederse asagidakilerden hangisini yaparsiniz?

A- Onu bu dunyadan yok ederim.
B- Neden diye sorarim.
C- Bende ona kufur ederim.
D- Oradan uzaklasirim.
E- Kendi cevabimi yazacagim.

2. Soru: Yolda yururken bir kavga oldugunu gordunuz, ne yaparsiniz?

A- Icimden "Baslarim sizin kavganiza" diyip yoluma devam ederim.
B- Gidip bi el atarim.
C- Telefonla kavgayi cekerim.
D- Kavganin konusuna gore degisir.

3. Soru: Size cok guzel bir kiz yaklasti ve "Merhaba tatlim, bu gece musait misin?" dedi, ne cevap verirdiniz?

A- Taniyamadim guzellik.
B- Maalesef tatlim.
C- Gece gunduz farketmez canim.
D- Manitam var.

4. Soru: Yaninizdan gecen bir arabanin icinde sevmediginiz bir muzigin yuksek sesle caldigini duydunuz, ne yaparsiniz?

A- Kulaklarimi kapatirdim.
B- Sinirlenirdim ve kufur ederdim.
C- Arabayi durdurup muzigi degistirmesini ve bir daha buradan gecmemesini soylerdim.
D- Cebimden airpodsumu cikarip sevdigim bir muzigi acardim.

5. Soru: Bilgisayarinizin veya telefonunuzun acilmadigini fark ettiniz, ne yaparsiniz?

A- Ona "Neden acilmiyorsun? Benimle bir problemin mi var?" derdim ve onu anlamaya calisirdim.
B- Deli olurdum ve bas bas bagirirdim.
C- Yenisini alirdim.
D- Acmak icin elimden geleni yapardim.

Son düzenleme:
Asagidaki 5 soruyu cevaplarsaniz psikolojinizin ne durumda oldugunu soyleyebilirim. (berbat, kotu, orta sekerli, guzel, cok iyi)

1. soru: Biri size kufur ederse asagidakilerden hangisini yaparsiniz?

A- onu bu dunyadan yok ederim.
B- neden diye sorarim.
C- bende ona kufur ederim.
D- oradan uzaklasirim.

2. soru: Yolda yururken bir kavga oldugunu gordunuz, ne yaparsiniz?

A- ıcimden "baslarim sizin kavganiza" deyip yoluma devam ederim.
B- gidip bir el atarim.
C- telefonla kavgayi cekerim.
D- kavganin konusuna gore degisir.

3. soru: Size cok guzel bir kiz yaklasti ve "merhaba tatlim, bu gece musait misin?" dedi, ne cevap verirdiniz?

A- taniyamadim guzellik.
B- maalesef tatlim.
C- gece gunduz fark etmez canim.
D- manitam var.

4. soru: Yaninizdan gecen bir arabanin icinde sevmediginiz bir muzigin yuksek sesle caldigini duydunuz, ne yaparsiniz?

A- kulaklarimi kapatirdim.
B- sinirlenirdim ve kufur ederdim.
C- arabayi durdurup muzigi degistirmesini ve bir daha buradan gecmemesini soylerdim.
D- cebimden AirPods'umu çıkarıp sevdigim bir muzigi acardim.

5. soru: Bilgisayarinizin veya telefonunuzun acilmadigini fark ettiniz, ne yaparsiniz?

A- ona "neden acilmiyorsun? Benimle bir problemin mi var?" derdim.
B- deli olurdum ve bas bas bagirirdim.
C- yenisini alirdim.
D- acmak icin elimden geleni yapardim.

Eksik cevaplar ve hatalı sorular. Şimdi mesela 3. soruda gerçekten bir sevgilim var mı, yoksa kızı geçiştirmek için mi diyorum. Veya neden tatlım, güzellik tarzı ifadeler kullanmak zorundayım ki? Kusura bakmayın tanımıyorum sizi derdim mesela öyle bir durumda.
Ha yine de şıkları istiyorsan:
1: C
2: Hiç bir şey demeden yoluma devam ederim, önemsemem.
3: Kusura bakmayın sizi tanımıyorum derim, gitmemesi halinde kendim uzaklaşırım.
4: Hiçbir şey yapmam, bana ne çalarsa çalsın. Zaten yanımdan geçiyor ise maximum 2 3 saniye duyacağım ben o müziği.
5: Hemen Techolay'da konu açarım :D

Eksik cevaplar ve hatalı sorular. Şimdi mesela 3. soruda gerçekten bir sevgilim var mı, yoksa kızı geçiştirmek için mi diyorum. Veya neden tatlım, güzellik tarzı ifadeler kullanmak zorundayım ki? Kusura bakmayın tanımıyorum sizi derdim mesela öyle bir durumda.
Ha yine de şıkları istiyorsan:
1: C
2: Hiç bir şey demeden yoluma devam ederim, önemsemem.
3: Kusura bakmayın sizi tanımıyorum derim, gitmemesi halinde kendim uzaklaşırım.
4: Hiçbir şey yapmam, bana ne çalarsa çalsın. Zaten yanımdan geçiyor ise maximum 2 3 saniye duyacağım ben o müziği.
5: Hemen Techolay'da konu açarım :D
Sizin psikolojiniz verdiginiz cevaplara ve bakis acisina gore orta sekerli. Testi cozdugunuz ve cevapladiginiz icin tesekkurler.

Konuya korkarak girdim de beklediğim gibi değilmiş. Ben direkt genel cevap vereyim, herhangi bir şeyi umursamaya mecalim kalmadı, o yüzden her sorunun "umursamama" seçeneğini seçiyorum.
Sizin psikolojiniz verdiginiz cevaplara ve bakis acisina gore maalesef kotu. Cevapladiginiz icin tesekkurler.

D-A-Abla git başkasına a**-D-Adam akıllı çözüm arardım ama o çözüm arama süreci o kadar stresli olurdu ki.

Sırayla cevaplarım.