Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Öleceksin. Yaptığın hiçbir şeyin anlamı yok.
Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum hocam. Adamın şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam.
Yaşanacakları nasıl göz önüne getireceğiz? Geleceği görmemiz lazım onun için. Belki 2 saate meteor yağmuru falan başlar ölür gideriz. Yaşanmışlara da ders olarak bakmak lazım ama şahsen asla ders almıyorum. Sonuç kocaman bir sıfır.
Yaşanacakları nasıl göz önüne getireceğiz? Geleceği görmemiz lazım onun için. Belki 2 saate meteor yağmuru falan başlar ölür gideriz. Yaşanmışlara da ders olarak bakmak lazım ama şahsen asla ders almıyorum. Sonuç kocaman bir sıfır.
O hayalindeki Porsche'yi alamamışsan boşuna yaşamışsın demektir.
Bu gidişle sanırım ben de boşuna yaşamış olacağım...
Olsun. En azından Toyota GT86 veya Subaru BRZ alabileceğim. Hep bir spor arabam olsun istedim.
Bu gidişle sanırım ben de boşuna yaşamış olacağım...
Olsun. En azından Toyota GT86 veya Subaru BRZ alabileceğim. Hep bir spor arabam olsun istedim.
mr.esat
Üstün
Tüm insanların yaptığı hareketlerin amacı / ana motivasyonu. Daha fazla sevişebilmek, daha fazla sevişilemiyorsa daha kaliteli bir partnerle sevişmek.
Erkeklerin çok çalışması, kadınların güzellik arzusu falan hepsinin ana motivasyonu tamamen bu. Üremeye, tohumlamaya gelmişiz. Her şey bundan ibaret.
Erkeklerin çok çalışması, kadınların güzellik arzusu falan hepsinin ana motivasyonu tamamen bu. Üremeye, tohumlamaya gelmişiz. Her şey bundan ibaret.
EmirBey
Becerikli
Ruhun sükun bulması değil mi? Biraz fazla hazcı bir bakış olmuş sizinki.Tüm insanların yaptığı hareketlerin amacı / ana motivasyonu. Daha fazla sevişebilmek, daha fazla sevişilemiyorsa daha kaliteli bir partnerle sevişmek.
İnancınız yok galiba.
- Makaleler
- 1
Yok.
mr.esat
Üstün
Haz mı. Hayır.Ruhun sükun bulması değil mi? Biraz fazla hazcı bir bakış olmuş sizinki.
Cinsellik bir haz değil bir içgüdü. Aslında evrendeki tüm biyolojik canlılar neslini devam ettirmek için 90 tane takla atıyor. Ve hayat döngüsü tamamen bu ayaklar üzerine kurulu.
Neslini iyi devam ettirebilecek kadar büyü, neslini iyi devam ettir, ölmeyi bekle.
Bense bu durumu pek yaşamıyorum, çocuk sahibi olma isteği içimde pek yok en azından. Ama amaç bu yani.
- Makaleler
- 1
Hepimizin çok iyi bildiği ve her zaman unuttuğu bir durum var ki hayatta her şey fani. İnsanlar ölüyor, çiçekler ölüyor, hayvanlar ölüyor, kullandığımız eşyalarımız atıl hale geliyor. Hayatımızda ki başarılar, başarızlıklar, gelecek adına planlarımız, sorunlarımız yani iyisiyle kötüsüyle herşey gelip geçici bir dönem.
EmirBey
Becerikli
Ben bu tarz şeyleri pek önemsemeyen birisi olarak ruhun sükun bulmasının en önemli şey olduğunu düşünüyorum.Haz mı. Hayır.
Cinsellik bir haz değil bir içgüdü. Aslında evrendeki tüm biyolojik canlılar neslini devam ettirmek için 90 tane takla atıyor. Ve hayat döngüsü tamamen bu ayaklar üzerine kurulu.
Neslini iyi devam ettirebilecek kadar büyü, neslini iyi devam ettir, ölmeyi bekle.
Bense bu durumu pek yaşamıyorum, çocuk sahibi olma isteği içimde pek yok en azından. Ama amaç bu yani.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Dünya Kupası TRT'den nasıl izlenir?
- mauroicardi99