Hayatında hiç Kurtlar Vadisi izlemeyen insan

vladimirputin

Becerikli
Bu insan hakkinda dusunceleriniz neler? Ben hayatimda hic izlemedim. Sansli miyim?

Kv izleyince ilah olmadın, izlemedim diye rezil olmadım. Ana şaka malzemelerini biliyorum yeterli. Çok da ayıplanılacak bir şey değil. Zaman sandığından daha değerli.

Bu insan hakkinda dusunceleriniz neler? Ben hayatimda hic izlemedim. Sansli miyim?
Çok bir şey kaybetmez. İzlerse belki sevdiği türdense keyif alır o kadar. Şanslı olup olmadığını değerlendiremem.

Zaten Kurtlar Vadisi ilk çıktığında tutamamıştı. Dönemin gazetelerine bakarsanız "erken final mi yapacak?" tarzı başlıklar epey vardı dizi hakkında. Kumarhane baskınından sonra popüleritesi arttı. Açıkçası bana kalacak olursa, kumarhane baskınına kadar pek sarmıyor beni. Ondan sonrası daha çok sarıyor. Bizim milletimiz aksiyonu sever. Kumarhane baskını iyi reklam olmuştu o dönem dizi için. Yani işin özü izle derim. Güzel vakit geçiriyor. Ömer babanın sahnelerini atlamayı unutma.

Beni sarmadı şahsen 4.bölümde bıraktım. Yani Türk tarihinin en iyi dizisi bu yalan değil. Fakat çok abartılıyor bence.

Mafyacılığın övüldüğü, güzel gösterildiği, silah kullanımının özendirildiği, saçma sapan komplo teorilerini barındıran hiçbir diziyi izlemedim, izlemeyeceğim.

Sokaktaki şiddetin, silahlı çatışmaların artmasının veya kolayca tercih edilmesinin bir sebebi de medya üzerinden diziler ve filmler ile bu davranış şekillerinin özendirilmesidir.

Eşcinsellerin yer aldığı dizi ve filmler "eşcinsellik övülüyor" diye eleştiriliyor ama şiddetin, mafyanın ve mafyacılığın, silahlı çatışmanın yer aldığı diziler ve filmler nedense eleştirilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…