Detaylar
Kim cevapladı?18 yıldır hiç kız arkadaşı(sevgili anlamında) olmamış biri olarak biz de sevilmek istiyoruz. Hissettiğim tek şey bu, sevgi eksikliği. Onun dışında bir şey hissetmiyorum, yaşamadım ki hiç nereden bileyim ne hissedeceğimi.
fatih terim
Uzman
Kız eli bile tutmamış birisi olarak ben de isterdim bir kız arkadaşım olmasını. Onunla ilişkiyi tecrübe edinmeyi, birlikte öğrenmeyi falan.
Benim hiç ilişkim olmadı sadece boşlukta kaldığım zaman duygusal yoksunluk çekiyorum ara ara. Sevilmek değil sevmek, değer vermeyi çok isterdim açıkçası birine.
Henüz tam anlamıyla "benim bir ilişkim var" diyemedim. Varlığı nasıl bir şey bilmediğim için eksiklik yönünde ne hissedecegimi de bilmiyorum. Ama sanırım birinin sürekli beni merak etmesi ve sevmesinin eksikliği en açık olanı.
Olmaması da stres sebebi.Odun olduğum için muhtemelen birisi ile ilişki kurmayacağım veya kursam bile çok uzun sürmez. Ancak bunun bir artısı stres olmaması olabilir.
47rapflex
Becerikli
Hayatımda şu an stres sıfır. Gerçekten sıfır. Bir ilişkim olsaydı strese yol açacağına eminim.