EmirBey

Becerikli
Çevrenizde böyle olan insanlar var mı? Hiç ilişkisi olmamış ya da hiç evlenmemiş. Hayatlarında neyin eksikliğini hissediyorlardır sizce? Ya da bu durum içinde neyin eksikliği hissedilir en çok?

Kız eli bile tutmamış birisi olarak ben de isterdim bir kız arkadaşım olmasını. Onunla ilişkiyi tecrübe edinmeyi, birlikte öğrenmeyi falan.

Benim hiç ilişkim olmadı sadece boşlukta kaldığım zaman duygusal yoksunluk çekiyorum ara ara. Sevilmek değil sevmek, değer vermeyi çok isterdim açıkçası birine.

Henüz tam anlamıyla "benim bir ilişkim var" diyemedim. Varlığı nasıl bir şey bilmediğim için eksiklik yönünde ne hissedecegimi de bilmiyorum. Ama sanırım birinin sürekli beni merak etmesi ve sevmesinin eksikliği en açık olanı.

Odun olduğum için muhtemelen birisi ile ilişki kurmayacağım veya kursam bile çok uzun sürmez. Ancak bunun bir artısı stres olmaması olabilir.

İnsan ilişki yaşamalı, sevilmeli, sevmeli bence ama evlenme işi sıkıntı. Bekarlık nimettir bence. İleride de fikrim değişmezse evlenmeyi düşünmüyorum.