- Makaleler
- 1
Bu kutu da satılanları gerçekten güzeldi.
Bu kutu da satılanları gerçekten güzeldi.
50 kuruş falandı, ben zaten şeyi anlamıyorum bu içeceklerin hepsi neden ince uzun kutu oldu ki? Bu tombul halleri çok daha iyiydi.
Çok güzeldi, o zamanlar. Bu markayı almayalı yıllar oldu. Tadında değişiklik var mı?50 kuruş falandı, ben zaten şeyi anlamıyorum bu içeceklerin hepsi neden ince uzun kutu oldu ki? Bu tombul halleri çok daha iyiydi.
Tadı da bir ara değişti çok da değişmese de fakat şey yani, o çocukken içtiğimiz haliyle şu anki istesen de aynı gelmiyor.Çok güzeldi, o zamanlar. Bu markayı almayalı yıllar oldu. Tadında değişiklik var mı?
Abi 2018'de bunun 1 litresi 1.25'ti öyle düşün, ben hatırlıyorum ortaokul zamanı okuldan çıktığımızda 5 liraya 1lt ice tea + supangle yapıyorduk.
Evet normalde bayağı kötü oluyor zaten tekniken ama güzel geliyordu, yoksa farkındayım yaş pastanın yanına kola verilmesi kadar saçma olduğunun. (Ben bunu hala sorguluyorum bu arada, yaş pastanın yanına neden kola veriyorlar? Önce kolayı içersen pastanın tadı çöp geliyor, önce pastayı yersen asit içiyorsun kola tadından eser yok.)