kaanleclerc 9

Becerikli
Yer
Maryland, Baltimore
Hepimizi kısa da olsa biraz mutlu etmeye geldim. Herkes başına gelen en komik olayı anlatsın, biraz da birbirimizin anılarına gülelim. Benimki 8. sınıfta olmuştu; sabah hava karanlıkken arkadaşlarımla dershaneye giderken önümdeki yaya geçidi tabelasına kafamı geçirmiştim. O an hayatımın en kötü anısıydı, şimdi aklıma geldikçe gülüyorum.:LOL:

Sınıfta osurma ve geğirme yarışması yapıyolardı müdür yakalamıştı 11. sınıfta (evet gerçekten bu saçma şeyi yapan yaratıklar o zaman 11. sınıftı). Bayağı komikt gelmişti yani patır kütür giderlerken bir anda kanları donmuştu elemanların)

Bi gün direksiyon dersindeyim. Eğitim rotasında bir yokuş var. Tam yokuşun çıkışındada ışıklar var kırmızı yanarsa yandın o yokuşta kaldırmak zorundasın. Benim araba clioydu dizeldi allahtan kalkıyodu yokuş kalkışla bi şekilde falan. O gün kırmızıya denk geldim yine. Önümde de başka bir direksiyon kursunun dusterı duruyor. Işık yeşil yandı bu duster kalkamadı stop etti. Baktım bu araba durmuyo yavaş yavaş geliyo bana doğru. Hemen kornaya asıldım. İçerdeki hem öğrenci hem öğretmeni bayan :D. İkiside gıybet yaparken arabanın geri geri gittiğinin farkında değil. 5 santimle falan kazadan kurtardık. Sonra bi iki defa falan stop ettirdi en sonunda kaldırdı. :D.

Bir gün direksiyon dersindeyim. Eğitim rotasında bir yokuş var. Tam yokuşun çıkışındada ışıklar var kırmızı yanarsa yandın o yokuşta kaldırmak zorundasın. Benim araba clioydu dizeldi Allah'tan kalkıyordu yokuş kalkışla bir şekilde falan. O gün kırmızıya denk geldim yine. Önümde de başka bir direksiyon kursunun dusterı duruyor. Işık yeşil yandı bu duster kalkamadı stop etti. Baktım bu araba durmuyor yavaş yavaş geliyor bana doğru. Hemen kornaya asıldım. İçerdeki hem öğrenci hem öğretmeni bayan :D. İkisi de gıybet yaparken arabanın geri geri gittiğinin farkında değil. 5 santimle falan kazadan kurtardık. Sonra bir iki defa falan stop ettirdi en sonunda kaldırdı. :D.

Benim ehliyette bir anım vardı. Bir tane tas kafa lavuk CG ile bok torbası gibi yere yapışmıştı yandaki kızlara hava atacağım derken. Ehliyet hocası dersini iptal etmişti saçma salak hareketler yapıyor diye. Ama o düşüşü görmeniz lazımdı ya :D