Hayatpay güven damgası sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan savci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 99
  • Etiketler Etiketler
    sorunu

savci

Uzman
Hayatpay sanal kartıma başka bir karttan para yükledim. Bir şey satın almaya çalıştığımda reddediliyor ve güven damgası dolayısıyla gerçekleştirilmedi bildirimi geliyor. Hiçbir şekilde bunu kullanamıyorum. Kullanabilmek için premium hesap olmamızı istiyor. Yani, hayatfinans'ta bir hesap oluşturmamız gerek ama ben bunu yapmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Uygulama içerisinden bildirim yolladım ve henüz cevap gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harcama yaptığınız web sitesinin ticaret bakanlığı ve tobbdan güven damgası almaması ve hayat pay in onaysız kullanıcılarının güven damgası olmayan sitelerde harcama yapmasını engellemesinden dolayı bir hata alıyorsunuz. Bunu aşmak için hayat Finans'a müşteri kaydı yapılmasını istiyorlar. Olay bundan ibaret. Ya başka bir siteden alacaksınız ya da Hayat Finans hesabı açacaksınız ki çoğu sitede bu güven damgası yok. En mantıklısı QR ile fiziksel posta harcama yapmak.

Güven damgasız pek site kalmadı, Hepsiburada gibi siteler dışında alışveriş yapamazsınız pek. Ya da QR ile markerlerden falan bir şey alabilirsiniz onun dışında harcama yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…