Vâveylâ 72 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.813 Çözümler 20 Beğeniler 1.204 Yer RedoxOS 3 Haziran 2026 #21 EmirBey dedi: Yaş kaçtı hocam ve hayatınızda neler yaptınız özel değilse? Genişletmek için tıkla... Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor.
EmirBey dedi: Yaş kaçtı hocam ve hayatınızda neler yaptınız özel değilse? Genişletmek için tıkla... Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 81 3 Haziran 2026 #22 Vâveylâ dedi: Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Takipleşir konuşur dertleşiriz hocam ne olacak ki. Mahsuru yoksa. Vâveylâ dedi: Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Seni takip ettim. Uygulamada özelden konuşma nasıl oluyor onu tam bilmiyorum Son düzenleme: 6 Haziran 2026
Vâveylâ dedi: Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Takipleşir konuşur dertleşiriz hocam ne olacak ki. Mahsuru yoksa. Vâveylâ dedi: Özel mesaj olsa söylerdim hocam ama burası herkese açık diye yazasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Seni takip ettim. Uygulamada özelden konuşma nasıl oluyor onu tam bilmiyorum
Vâveylâ 72 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.813 Çözümler 20 Beğeniler 1.204 Yer RedoxOS 6 Haziran 2026 #23 EmirBey dedi: Takipleşir konuşur dertleşiriz hocam ne olacak ki. Mahsuru yoksa. Seni takip ettim. Uygulamada özelden konuşma nasıl oluyor onu tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Burada DM yok hocam, yetkili kişiler açabiliyor sadece 2. El konularinda falan.
EmirBey dedi: Takipleşir konuşur dertleşiriz hocam ne olacak ki. Mahsuru yoksa. Seni takip ettim. Uygulamada özelden konuşma nasıl oluyor onu tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Burada DM yok hocam, yetkili kişiler açabiliyor sadece 2. El konularinda falan.
LA Knight 72 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.757 Çözümler 17 Beğeniler 3.115 6 Haziran 2026 #24 Senin var mı?
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 81 8 Haziran 2026 #25 LA Knight dedi: Senin var mı? Genişletmek için tıkla... Gurur duyduğum şu var aklımda: mezuna kaldığım dönemde dershaneye gidecektim ve sınavla alım yapıyorlardı. Sınavda 1. oldum. Sözelciydim. Keşke hiç doğmasaydım dedirten olaylar size daha fazla... Bazen kendimi gereksiz gördüğüm dahi oluyor.
LA Knight dedi: Senin var mı? Genişletmek için tıkla... Gurur duyduğum şu var aklımda: mezuna kaldığım dönemde dershaneye gidecektim ve sınavla alım yapıyorlardı. Sınavda 1. oldum. Sözelciydim. Keşke hiç doğmasaydım dedirten olaylar size daha fazla... Bazen kendimi gereksiz gördüğüm dahi oluyor.