Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
15 yaşındayım, bu yıl 16 olacağım. Sürekli boyumdan dolayı itici şakalar yapılıp duruyor herkes. Sınıftaki kızlar da bana “yakışıklı ama boyu kısa olmaz” diyorlar. Mesele bu da değil, geleceğimden de bıktım. Sadece 1 sınava göre hayatım şekilleniyor. 1 ila 2 senemi bu sınava harcamam gerekiyor. İstediğim şeyi yapmaya çalışıyorum, oyunda profesyonel olmaya çalışıyordum. Takımdan atıldım. Sosyal olarak tükendim artık, hayattan da. Dışarı çıkasım falan da gelmiyor pek. Voleybolcu olmak isterdim ama boyum izin vermiyor. Boyum her şeyimi kısıtlıyor. Hayattan bıktım artık. Yaşıtlarımın sevgilisi var. Çocuk aşırı tipsiz, sevgilisi var. Ben kızla konuşuyorum, boydan dolayı olmuyor. Derslerime çalışıyorum, yapamayınca hoca kızıyor. Hayattan bıktım artık. Ailem çok iyi, kesinlikle destekleyici ama hayat zor geliyor artık.

Yazdığınız konu özeline yorum yapamayacağım fakat, Google'da "Çoklu zeka testi" diye aratın ve testi yapın. Özel ilgi ve beceri alanlarınızı tespit edip, o yönlere ağırlık verin. Hayatınızın bir anlamı olsun.

Ayrıca test sonucu çıkan zeka türünüzü, yerli yabancı kaynaklarda araştırın. Hangi özelliklere sahip vb.

Ee boyun kısa ne olmuş sanki herkes 2 metre boyu kısa olan da insan, uzun olan da insan ergenlik çağındasın uzarsın zaten çevrendeki insanlar ergenlik çağında olduğu için kaslı ve uzun erkekleri en iyisi olarak görüyorlar boşuna takmışsın boy muhabbetini salla gitsin. Bak ne güzel ailen de destekleyici bir aileymiş kız muhabbetini bırakıp derslerine mi odaklansan arkanda destek varken? Sırf boyun diğerlerine göre kısa ve sevgili yapmayınca hayat zor diyorsun ergenliğin en baba yaşındasın demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayattan bıkacak bir sorun göremedim. Ne hayatlar var görsen şaşırırsın. Hayatta seni üzecek şeyler hep olacak. Her zaman daha kötüsünü düşünerek anı yaşamaya bak. Yaşın da genç. İleride "üzüldüğüm şeye bak, ne kadar saçmaymış" diyeceksin. İnsan büyüdükçe tecrübeleşiyor. Öyle bir yazmışsın ki sen dışında herkes Lebron James sanki.

Bıkmayacaksın. :devilish: Şaka bir yana madem ailen de destek oluyor en azından bunun kıymetini bile. Boyunu uzatmak için spor yok, hatta vücudunu da şekillendir. Oyunları profesyonel vs olmak için değil keyif almak için oyna. Sınavlar, iş hayatı gibi şeyleri düşünerek aşamazsın, tam tersi olumsuz etkisi olur. Sen çalış, gerisini akışına bırak.

15 yaşındayım, bu yıl 16 olacağım. Sürekli boyumdan dolayı itici şakalar yapılıp duruyor herkes. Sınıftaki kızlar da bana “yakışıklı ama boyu kısa olmaz” diyorlar. Mesele bu da değil, geleceğimden de bıktım. Sadece 1 sınava göre hayatım şekilleniyor. 1 ila 2 senemi bu sınava harcamam gerekiyor. İstediğim şeyi yapmaya çalışıyorum, oyunda profesyonel olmaya çalışıyordum. Takımdan atıldım. Sosyal olarak tükendim artık, hayattan da. Dışarı çıkasım falan da gelmiyor pek. Voleybolcu olmak isterdim ama boyum izin vermiyor. Boyum her şeyimi kısıtlıyor. Hayattan bıktım artık. Yaşıtlarımın sevgilisi var. Çocuk aşırı tipsiz, sevgilisi var. Ben kızla konuşuyorum, boydan dolayı olmuyor. Derslerime çalışıyorum, yapamayınca hoca kızıyor. Hayattan bıktım artık. Ailem çok iyi, kesinlikle destekleyici ama hayat zor geliyor artık.

Boksa git ve boks videoları izle, ciddiyim. Ne kadar kısa boksör var, bak dünyanın en iyileri. Boy da önemli değil. Güç, kilo önemli.

190 olan birinin ayrıca kas yapması için daha uzun süre beklemesi gerek. Daha dolu gözükür kısalar. Ayrıca kavgada uzun boy avantaj çok değildir. Kısa boylu birisi karna vursa, uzun boy yere yığılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyun şu anda kısa olabilir hocam, 5 yıl sonra da mı öyle olacak ki? Ergenlikte sürekli devam edecek bu durum. Bazısının hemen boyu uzar bazısının uzun sürer genetik bu yapacak bir şey yok. Destekleyici bir ailen olman gerçekten çok güzel bir şey Tükriye şartlarında. Bence değerini bilmelisin. Hiç sevgili meselelerine de kafana takma bu yaşta sevgili yapsan ne olur yapmasan ne olur. Sana bir şey katmaz. Özel bir uğraş sergileme bunun için.

Bence yeni şeyler deneyebilirsin bu süreçte. Mümkünse boyunlar ilgili olmasın. 🙃

Hocam tipini merak ettik atabilme şansın var mı? Bir de boyun kaç da kızlar laf ediyor?
Bir de pp’deki sen isen arkadan çekmişin fotoğrafı yakışıklı olduğun belli oluyor.