Hayattan kopan çocuklar

Çok yazık. Gerçekten yazık. Bazen çok sorguluyorum, "Bu çocukların ne suçu vardı?" diye. Ve çok iyi biliyorum ki bu olaylar maksimum 1 hafta sonra unutulup gidiyor. Ortada ne ceza alan var, ne bir şey. Bunları gördükçe ülkeden soğuyorum, zaten duygusuzlaşmışken içime bir öküz oturuyor. Şahsen kendi çıkarları için küçücük çocuklara tecavüz eden kişilerin toplumdan soyutlanmasını istiyorum. Hatta o kişilere acı bile çektirilmesini istiyorum. Yerlerde sürüklenmelerini, mahvolmalarını istiyorum. Madem adalet sağlanmıyor, o zaman yapılması gereken şey de tam olarak bu olmalı.

Çalışma kamplarında çalıştıracaksın. Ağlatıla ağlatıla, acı çektirilerek ülkenin en ufak ferdine faydası dokundurulacak bunların. Bunlara ne acınası ve kolay bir ölüm olacak ne de ömür boyu küçücük bir koğuşta parazit gibi yaşatılacaklar; son hayat emarelerine kadar, ruhları çekilinceye kadar bedenleri sömürülecek. Bunun aşağısında yukarısında hiçbir çözüm, hiç kimsenin ateşini söndürmez.

Bundan hala öğrenemediğimiz ve belki hiç bir zaman öğrenemeyeceğimiz gerçek, çocuklar başı boş ve korumasız sokağa bırakılmaz. En savunmasızlar her zaman kurban olur.

Normalde şunları okurken bir paket bitiririm. Sigarayı bırakalı çok oldu ama şeytan yak diyor. Ben bu dünyaya da insanlara da anlam veremedim. Bakalım ölünce tanrı ne diyecek merak ediyorum. Neden bu karmaşık şeyleri yarattın diye soracağım.

Keşke diğerlerine de Narin kadar kamuoyu oluşturulsaydı. Hayır, Narin'e gösterilen kamuoyu kötü, abartı demiyorum. Diğerlerine gösterilen çok azdı. Umarım ülkemizde artık sağduyu ve medya birliği daha da artar. Böyle canlar kaybetmeyiz.

Ayrıca idamı da oldukça yanlış buluyorum. İdam kurtuluştur. O yaratığı, insan dışı varlığı aynı kendisi gibi insan dışı bir işte ölene kadar çalıştırmak lazım.

Acı gerçek ise hiçbir önlem alınmayacak olması. Belki hükümet yarın "koruma kapsamında bunu bunu açıklıyoruz" diye açıklama yapacak ancak bunlar hep göstermelik. İşe yaramayacak. Gerçekten işleyen bir hukuk sistemimiz veya caydırıcı cezalar gibi suçları engelleyebilecek yaptırımlarımız yok. Konu içerisinde paylaşılanlar sadece medya yüzü görenler, kim bilir insanların haberlerinin olmadığı daha kaç böyle vaka var. Bu ülkede yaşamak gerçekten çok acı verici. Kardeşinize/çocuğunuza karşı çok dikkatli olun. Mümkün olduğunca onları denetlemeye çalışın. Çünkü ne olacağı ne yazık ki hiç belli olmuyor.

Durum böyle gittiği sürece adaleti elbette halk sağlamaya çalışacak. Kayseri de yakında zamanda başlayan ve devlet tarafından bastırılan olaylar bunun en büyük göstergesi. Bakalım zaman bize ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…