YouTube Hazır Oyunlar

tear

Üstün
Makaleler
34
75'ten fazla oyun artık doğrudan YouTube'da oynanabilir.

Son zamanlarda YouTube'da farklı bir şey fark ettiniz mi? Son birkaç aydır, belirli pazarlardaki sınırlı sayıda kullanıcı, doğrudan platformda oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlardan oluşan bir koleksiyon olan Playables adlı yeni bir özelliği test ediyor. Yakında onları YouTube uygulamanızda görmeye başlayacaksınız.

Masaüstünde veya iOS ve Android uygulamasında ana YouTube Ana sayfasına gidin ve Keşfet menüsünden Oynanabilirleri bulun.

Modern internetten nefret ediyorum.

Her platform kuruluş amacına hizmet etmeli. Eğer oyun üzerine bir proje varsa onu var olan projeye entegre etmeleri zırva... Yeter yahu tüm uygulamalar birbirine benziyor.

Sırf uygulamanın içinde kullanıcıları daha uzun süre tutmaları için bu özelliği yayınlamaları çok can sıkıcı. Biz video izleyecez hocam ya sadece oyun oynamak için kim YouTube'a girsin bu devirde? Olsa olsa oyun videosu izleriz hani.

Çoğu kişi kötülemiş, şahsen ben aman aman kötü bir şey görmüyorum, evet basit ve sıkıcı oyunlar ama bir eksisi yok. Bazen öylesine girmek isteyebilir insan.

Normalde paralı olan bazı oyunlar Netflix sayesinde ücretsiz oldu. Ben şahsen beğendim. Ama tabii çeşitlilik önemli. Henüz oyunlara göz atmadım. Abonelere özel bir sistem geliştirilirse bence iş yapabilir.

Netfixte Game Dev Tycoon oynuyorum mesela. Normalde 5 dolar civarı.

Play Oyunlar kısmında olan hazır oyunları buraya koymuşlar direkt. Hepsi düşük kalite oyun üstüne kim neden YouTube'a oyun oynamak için girsin ki?
Cevap basit: çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…