Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
İlla hazır sistem alacaksan piyasada bilinenlerden bakacaksın, fiyatı ve bileşenleri bütçene göre en iyi olanını alacaksın. Bilgisayarda bir sorun yaşadığında zaten düzgün bir muhatap bulamayacaksın, sipariş verip bilgisayarın evine gelmesi konusunda da hepsi aynı işi yapıyor. Muhatap bulamama olayını @SunseTTime ve @Zgoen32 iyi bilir, ben de bizzat yaşadım.
Bir de çoğu kişinin iyi firma dediği firma iyidir diye bir şey yok. Hazır sistem alan çok fazla insan var ve sorun yaşayan kesim nadir, sorun yaşamayanlar da ben X firmasından aldım ve memnunum, iyi firma diyor soranlara. Sorun yaşayanların çektiklerini zaten Şikayet Var ve forum konuları üzerinden görebilirsin.
Bir de çoğu kişinin iyi firma dediği firma iyidir diye bir şey yok. Hazır sistem alan çok fazla insan var ve sorun yaşayan kesim nadir, sorun yaşamayanlar da ben X firmasından aldım ve memnunum, iyi firma diyor soranlara. Sorun yaşayanların çektiklerini zaten Şikayet Var ve forum konuları üzerinden görebilirsin.
Gaming Gen TR, GameGaraj güzel alışverişlerimde bir sorun yaşamadım.
Ama İtopya tavsiye etmiyorum. Hiç bir halttan anlamayan müşteri temsilcileri var. Öyle ki kadına bilgisayar diyorsun bilgisayar ne demek diyor.
Ama İtopya tavsiye etmiyorum. Hiç bir halttan anlamayan müşteri temsilcileri var. Öyle ki kadına bilgisayar diyorsun bilgisayar ne demek diyor.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Tam da dediğim gibi hocam, siz mesela sorun yaşamamışsınız ve başkasına öneriyorsunuz. Benim onlardan aldığım hazır sistemde sorun çıktı ve ilk başta mağaza çalışanı bir arkadaş sorunu kabul etti, iki gün sonra başka çalışanlar sorun yok demeye başladı ve sorunu kabul eden kişiyle beni bir daha asla görüştürmediler. Aynı olayı @Zgoen32 de yaşadı ve ikimiz de bir ay uğraşıp zorla bir şekilde para iadesi aldık. Bu dediklerim de tamamen bizim deneyimimiz, yoksa millete bozuk parça satıyorlar falan diye bir şey asla demiyorum; bize bozuk denk geldi ve muhatap bulamadık.
- Makaleler
- 2
Bu siteyi bakabilirsiniz.Hazır sistem alacağım ve piyasada bir sürü site var. En parasının hakkını veren ve güvenilir site hangisi sizce? Önerebilir misiniz?
Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı seçeneği kolayca bulabilirsiniz.
Şu anki durum:
Şu anki durum:
- Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
- Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
- İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU'ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
- Bütün...
- existentia
- app en ucuz en ucuz sistem hazır sistem masaüstü sistem ucuz
- Forum: Projeleriniz
Hazır sistem alacağım ve piyasada bir sürü site var. En parasının hakkını veren ve güvenilir site hangisi sizce? Önerebilir misiniz?
İncehesap'ı öneriyorum. Kendilerini birçok kez kullandım ve bugüne kadar bir kere bile sorun yaşamadım.
Gaming.Gen.TR, GameGaraj güzel alışverişlerimde bir sorun yaşamadım.
Ama İtopya tavsiye etmiyorum. Hiçbir halttan anlamayan müşteri temsilcileri var. Öyle ki kadına bilgisayar diyorsun bilgisayar ne demek diyor.
GameGaraj bu iki rezil firmadan biraz daha iyidir.
Bana kalırsa en azından hiç Gaming.Gen.TR veya İtopya tarafına bulaşma hayatımda gördüğüm en rezil firmalar.
Vatan Bilgisayar bile daha iyidir bunlardan.
Hocam hepsini küçümsemişsiniz iyi olan bir firma yok mu bu sektörde?GameGaraj bu iki rezil firmadan biraz daha iyidir.
Bana kalırsa en azından hiç Gaming.Gen.TR veya İtopya tarafına bulaşma hayatımda gördüğüm en rezil firmalar.
Vatan Bilgisayar bile daha iyidir bunlardan.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion