Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hazır sistem almak istiyorum. Varsa tecrübelerinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum. Nereleri önerirsiniz ya da kesinlikle “bulaşma” dersiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
Tecrübem yok fakat bu sitelerde arada güzel sistemler çıkabiliyor.
İncehesap, gaming.gen.tr, GameGaraj, Tebilon ve Sinerji.
Sinerji iade kousunda biraz sıkıntılı diye duymuştum.
Hazır sistem almak istiyorum. Varsa tecrübelerinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum. Nereleri önerirsiniz ya da kesinlikle “bulaşma” dersiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
Çok değişken bir şey bu. Bir yerde kampanya oluyor orayı öneriyoruz başka bir yerde daha uygunu oluyor orayı öneriyoruz. En iyisi bütçe belirterek konu açın.
Çok değişken bir şey bu. Bir yerde kampanya oluyor orayı öneriyoruz başka bir yerde daha uygunu oluyor orayı öneriyoruz. En iyisi bütçe belirterek konu açın.
Teknoloji biraz şans işi olduğu için bu çok değişken, her satıcıda farklı şikayetler yaşayanlar var. En güvenilir dediğin vatan da bu sorunlar olabilir İtopya'da da ama tam tersi hiç bulaşma dediğin bir yerde alıp sorunsuz kullanıyorum diyende olabilir.
Düşük bütçeli sistemlerin bozulma ihtimali yüksek bütçeli sistemlere göre fazla olduğu için iş yine bütçeye bakıyor.
Sinerjiden kendime 2 kuzenime 1 hazır sistem aldım. Sorunsuz teslim edildi hepsi. Arkadaşıma gaminggen üzerinden aldık kasa fanları takılı olmadan geldi onun harici bir sıkıntısı yoktu. Benim kendi tecrübelerimden dolayı ilk bakacağım yer sinerji olur.