Detaylar
Kim cevapladı?UNTETHERED
Uzman
efebatiin
Yetkin
Tecrübem yok fakat bu sitelerde arada güzel sistemler çıkabiliyor.
İncehesap, gaming.gen.tr, GameGaraj, Tebilon ve Sinerji.
Sinerji iade kousunda biraz sıkıntılı diye duymuştum.
İncehesap, gaming.gen.tr, GameGaraj, Tebilon ve Sinerji.
Sinerji iade kousunda biraz sıkıntılı diye duymuştum.
Leş sistemler ve leş fiyatlandırmalar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hazır sistem almak istiyorum. Varsa tecrübelerinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum. Nereleri önerirsiniz ya da kesinlikle “bulaşma” dersiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
Çok değişken bir şey bu. Bir yerde kampanya oluyor orayı öneriyoruz başka bir yerde daha uygunu oluyor orayı öneriyoruz. En iyisi bütçe belirterek konu açın.
Yani genel olarak iyi bir yer varsa oraları takip edeyim diye açıkçası.Çok değişken bir şey bu. Bir yerde kampanya oluyor orayı öneriyoruz başka bir yerde daha uygunu oluyor orayı öneriyoruz. En iyisi bütçe belirterek konu açın.
Teknoloji biraz şans işi olduğu için bu çok değişken, her satıcıda farklı şikayetler yaşayanlar var. En güvenilir dediğin vatan da bu sorunlar olabilir İtopya'da da ama tam tersi hiç bulaşma dediğin bir yerde alıp sorunsuz kullanıyorum diyende olabilir.
Düşük bütçeli sistemlerin bozulma ihtimali yüksek bütçeli sistemlere göre fazla olduğu için iş yine bütçeye bakıyor.
Düşük bütçeli sistemlerin bozulma ihtimali yüksek bütçeli sistemlere göre fazla olduğu için iş yine bütçeye bakıyor.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yani genel olarak iyi bir yer varsa oraları takip edeyim diye açıkçası.
Çok değişken dediğim gibi. Burada birçok tecrübeli arkadaş var bütçenizi belirterek konu açarsanız seve seve yarımcı olurlar.
İtopya, Gaming.gen.tr, Tebilon ve İncehesap sitelerinden bütçenize uygun sistemler bulabilirsiniz. İsterseniz konu açıp öneri alabilirsiniz.Hazır sistem almak istiyorum. Varsa tecrübelerinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum. Nereleri önerirsiniz ya da kesinlikle “bulaşma” dersiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
Xivilai
Uzman
Sinerjiden kendime 2 kuzenime 1 hazır sistem aldım. Sorunsuz teslim edildi hepsi. Arkadaşıma gaminggen üzerinden aldık kasa fanları takılı olmadan geldi onun harici bir sıkıntısı yoktu. Benim kendi tecrübelerimden dolayı ilk bakacağım yer sinerji olur.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-