Yahu istediğini tercih edersin de şöyle konuşarak kendini rezil etme bari. 70 derece kart dediğin yerde senin tercih ettiğin 69 verirken neyi eleştirebilirsin?
Ne biliyorsun? Kaç kişi "yav Galax aldık da oda ısınıyor sıcaklıktan birader" dedi? Nereden gördün? Biz somut konuşuyoruz. Sen yorum konuşuyorsun.
Gelip RTX 4070 üzerinden konuşuyorsun. Galax her kartta iyi değerler sunmuyor. Kaldı ki sunsa bile ben yine de tercih etmem çünkü teknik servisleri sıkıntı. Olayın sadece sıcaklık olduğunu zannediyorsun.
Ayrıca olayı Galax'a indirgeyen sensin. Suç sende değil bende. Tek RAM modülü çift modül pahalı onun yerine sıvı soğutucu alırım diyen birini muhatap alıyorum.
Suna da cevap vermeni bekliyoruz bu arada. 10K karta ek para verince sistem FP olmuyor onu da hatırlatayım. Workstation degil bu cihaz, liselinin teki oyun oynayacak muhtemelen.
Ya hocam arkadaş 70 dereceyi kafaya takacak ise ona ilginç bir haberim var,
6900 XT Gaming Z Trio var elimde sıfır aldığım. Hani MSI'ın hava soğutmalılarından en tepe modeli. XTXH çip dolayısı ile termal verimliliği de üst düzey. Kasam da devasa ve fanları da ortalama kasa fanından iyi. (Thermaltake Ceres 500 kullanıyorum)
Buna rağmen 70 ben de görüyorum uzun süreli ağır yükler bindirdiğimde.
Madem istatistik çalışmıyor, anekdotal da çürüteyim kardeşimizi.
Gelip RTX 4070 üzerinden konuşuyorsun. Galax her kartta iyi değerler sunmuyor. Kaldı ki sunsa bile ben yine de tercih etmem çünkü teknik servisleri sıkıntı. Olayın sadece sıcaklık olduğunu zannediyorsun.
Ayrıca olayı Galax'a indirgeyen sensin. Suç sende değil bende tek RAM modülü çift modül pahalı onun yerine sıvı soğutucu alırım diyen birini muhatap alıyorum.
Bir de şu açıdan bakalim, ya bu sistemi alan sahis islemci renderi aliyorsa VRay ile? 16 RAM'li DDR3 bir sistem bile kullanmayi bilen biri elinde render, 3D cizim, Photoshop, Illustrator ve CAD icin kullanilabiliyor.
Bu edevattan bizim evde bir tane var, dedigim her seyi yapiyor. Bir bas tasarimci kullaniyor ve bu sahis Türkiye kaynakli buyuk bir jean markasinin yurt ici magazalarinin hepsinden sorumlu.
Evet adam gibi bir sogutma isterdik, hava sogutma render sirasinda i7 3770i zorluyor.
%99 Stabil denilen sistemde Cyberpunk drop yemiş, AC Mirage drop yemiş, Rdr 2 drop yemiş. Bazılarına koyulmasına rağmen çoğu teste %0.1'i geçtim %1 FPS değerleri bile koyulmamış. Sırf 2000 lira kar edilecek diye RTX 4070 Super "akıcılık" konusunda Rtx 4060ti seviyelerine gerilemiş. Droplar da cabası. Rtx 4060 ti 14 bin 4070 Super 26 bin lira civarında. Bir Ram'e daha 2 bin lira vermemek için 12 bin lira zararı savunuyorlar. Çok değişik kasalar var.
Bu bir ekran kartı için yüzde kaç RPM demek bir fikrin var mı senin? Kasa fanı değil bu. 1600 RPM ekran kartı için %40 falan demek. %40 soğutmayla 70 derece görmesi mi anormal olan? Gram bilgin yok saçmalıyorsun.
Yaşın benden büyük müdür küçük müdür bilemem de şu üslubunu kaç mesajdır düzeltmedin. Yaşın ufaksa gençliğine veririm. Büyükse rezilliğine veririm. Kaç yaşına gelmiş hala konuşmayı bilmiyor diye.
Sana daha fazla cevap yazmayacağım.
Bu bir ekran kartı için yüzde kaç RPM demek bir fikrin var mı senin? Kasa fanı değil bu. 1600 RPM ekran kartı için %40 falan demek. %40 soğutmayla 70 derece görmesi mi anormal olan? Gram bilgin yok saçmalıyorsun.
Önce tek slot RAM saçmalığını savundun. Sonra Galax 70 dereceyi görmez kanıtla dedin. Kanıtladım. Şimdi de gelmiş %40 diyorsun. Senin çok mu bilgin var? Kart %60 ile 1580 RPM çıkıyor. Asıl sen kanıtla 1580 RPM'in %40 olduğunu. Hiçbir kart %40'ta 1580 RPM dönmez. Dünyadan haberin yok boş boş konuşuyorsun.
Yaşın benden büyük müdür küçük müdür bilemem de şu üslubunu kaç mesajdır düzeltmedin. Yaşın ufaksa gençliğine veririm. Büyükse rezilliğine veririm. Kaç yaşına gelmiş hala konuşmayı bilmiyor diye.
Sana daha fazla cevap yazmayacağım.
He? 70 dereceyi görmez mi dedim? Benim attığım videoda bile 70di zaten? ASUS 68-69 idi. 1 derecenin mi tatavasını yapıyorsun dedim sana ben. 70 sıcak değil dedim. Kıvırma.
1 santigrat GPU ve 2 santigrat GPU hot spot gözle görülür bir farksa sizin için GDDR6X bellek sıcaklıklarındaki 4 santigrat farka çıldırmış olmanız lazım.
TUF, Founders Edition kart ile aynı değeri verirken Galax 4 derece daha soğuk bunlardan.
Bu ürünün tanıtım videosunu da şu an izleyebildim. Oyun testlerinde stutteringler var. Çok detaya girmeyeceğim. CS 2'de %1 fps 90 civarı. Bende 1 seneyi geçecek CS2 oynuyorum RTX 4070 ile %1 FPS'im 150'nin altına hiç düşmedi ama sizin %99 stabil Super'li sistemimiz 90 FPS Tek modül ram kullandığınız için olabilir mi?
Milletin budget sunmak için bir yerlerden kıstığı sistemi niye tek slot RAM var diye mi eleştiriyorsun abi? Bir müddet sonra onu da al sen tak. Zaten her şeyi iyi seçerlerse 4060'lı sistemler nasıl 18-20 bandına gelecek?
Ayrıca Galax, Palit gibi kartları yüceltiyorlar ne demek ya? Gayet iyi kartlar, marka algısıyla ASUS, MSI zart zurt diyorsun sadece. Açıp da soğutma testlerini izle, stuttering kelimesini yapıştırmışsın ağzına millet ne söylese aynı şeyi tekrar edip duruyorsun.