pawEn
Üstün
Amacınız ne? Elinizde hicbir kaynakta yok dümdüz hakkinda 0 bilgi sahibi oldugunuz markalara salliyorsunuz. Bu konu hazir sistem stabillik vs. diye acildi da neden Galax, Palit'e geliyor ve siz GameRock serisine bile "ASUS, MSI'dan kötüdür abi yha" diyerek geçiyorsunuz?Tabi ki değilim. 4000 serisi Nvidia kartlarında MSI Gaming x Trio serisiyle batırdı mesela.
Ama bu Palit ve ya Galax'ı iyi yapmaz. Genelde bu markaların kartları Asus ve ya MSI'dan fazla ısınır. Isınmayan modellerde de fanları gürültülü çalışır. Coil Whine olayı fazladır. Hep bir handikapları vardır. Yazın ortasında ekran kartı sıcaklığı odanın ısısını arttırdığında keşke o farkı verseydim diyecek noktaya gelirsin. Demiyorsan zaten sorun yok. Ama bu gürültü ve sıcaklığı kafasına takıp fazladan para veren kişilere de keriz gözüyle bakmaktan vazgeçin.
Olaya sadece tok satıcı olabilme lüksü ve karizmatik isim şeklinde bakmak olmaz. Arada epey fark var.
Yahu güzel kardeşim. Akıl var mantık var. Sen oraya bir tane daha ram koysan performans artacak. Hem de çok az bir fiyata harika performans artışı alacaksın. Tutupta ben anakart Carbon Wifi olsun Ekran Kartı Rog Strix olsun demiyorum ki.
Öğrenmek için değil de çamur atmak için açılmış bir konuya doğru gidiyor bunun sonu. Hadi hayırlısı...