closetoworld

Üyecik
Arkadaşlar merhaba, cumartesi günü İncehesap'tan bir hazır sistem siparişi verdim, siparişi iptal etmek istiyorum, bazı arkadaşlar hazır sistemlerin kişisel montajlandığını ileri sürerek iptal sağlanmadığını belirtmişler, böyle bir şey var mı? Sipariş vereli henüz sadece 1 iş günü oldu, yarın sabah arayıp iptal etmek istediğimi belirteceğim. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Sipariş şu an statü olarak ürünler paketleniyor halinde ancak büyük ihtimalle işleme bile alınmamıştır.

Sistemi topladilarsa eğer iptal edemezsin.
Hocam Cumartesii 00.12'de siparişi verdim, Salı sabah 09.00'da iptal talebimi iletiyor olacağım telefonla, yani üstünden 1 iş günü geçti, montajlamış olmaları imkansız, sizce sıkıntı çıkarırlar mı? Ayrıca iade hakkım yok mu? Bu ürünü bana özel yapmadılar ki kendi hazırladıkları konfigürasyondan özelleştirip aldım, yani babasının kartını alıp alışveriş yapan çocuk durumunda iptal etmeyecekler mi o zaman bu uygulamaya göre?

Hocam Cumartesii 00.12'de siparişi verdim, Salı sabah 09.00'da iptal talebimi iletiyor olacağım telefonla, yani üstünden 1 iş günü geçti, montajlamış olmaları imkansız, sizce sıkıntı çıkarırlar mı? Ayrıca iade hakkım yok mu? Bu ürünü bana özel yapmadılar ki kendi hazırladıkları konfigürasyondan özelleştirip aldım, yani babasının kartını alıp alışveriş yapan çocuk durumunda iptal etmeyecekler mi o zaman bu uygulamaya göre?
Haftasonu calismiyorlarsa eğer toplamamislardir sikinti cikarmazlar muhtemelen ama sen sistem alirken sistem değil toplu şekilde parça alıyorsun isteğe göre hazırlama oluyor yani.

Haftasonu calismiyorlarsa eğer toplamamislardir sikinti cikarmazlar muhtemelen ama sen sistem alirken sistem değil toplu şekilde parça alıyorsun isteğe göre hazırlama oluyor yani.
Hocam umarım sıkıntı çıkarmazlar, aslında o parçaları yine hazır sistem şeklinde satacaklar, onlar için farklı bir durum olmuyor, iptal etmek zorunda kaldım umarım uğraştırmazlar.