Hocam o saatte nasıl İstanbul'da iftar yaptınız :D
Oruç tutmuyorum. Oruç tutmak bana hiç mantıklı gelmiyor. Yani neden 1 ay günlerce aç kalayım ki? Açlık bana eziyet.

Her şey güzel hocam da meyveyle domatesi ve salatalığı nasıl yan yana koydunuz ya.

Salam iyidir, o kadar egzoz kokusu çekip te salamdan medet ummam fakat bi haşlanmış yumurta ve kepekli halk ekmek mükemmelleştirebilirdi.
Yumurta 🥚 cidden lazımdı oraya ama açlıktan uğraşamadım.

Salatalıkla muzu karıştırdım ne oluyor lan oldum bir an. Bunun dışında hiç fena bir tabak değil şu an olsa yok ederdim. Yalnız işlenmiş eti babanız verse yemeyin sakın, inanılmaz zararlı. Alternatif olarak kaliteli sucuk atabilirsin oraya biraz çok manyak olur.

Salatalıkla muzu karıştırdım ne oluyor lan oldum bir an. Bunun dışında hiç fena bir tabak değil şu an olsa yok ederdim. Yalnız işlenmiş eti babanız verse yemeyin sakın, inanılmaz zararlı. Alternatif olarak kaliteli sucuk atabilirsin oraya biraz çok manyak olur.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Zaten çok yediğim bir şey değil salam.
Salatalık ve muz konusunda da haklısınız 🤣 Açlıktan insan ne koyacağını bilemiyor.