Kullanım amacına bağlı alacağın tabletin performansının yetersiz kalacağını sanmıyorum. Bu arada Samsung tablete biz Note 20 Ultra'yı bağlıyorduk DeX'in sanırım öyle bir olayı var ama nasıl oluyordu hatırlamıyorum.

Anladığım kadarıyla çok yüksek bütçelere çıkamıyorsun ki bu çok normal, olabilir. Ancak bu kadar malzeme taşımak da gerçekten bir süre sonra canını sıkmaya başlayacaktır. İkinci el bile olsa en azından derslerinin PDF'lerini okuyup çalışabileceğin, ders videosu izleyebileceğin, not tutabileceğin performansta bir tablet alman senin için en iyisi olur. İyice araştır, eminim bütçene yakın bir Android tablet vardır. Bilen arkadaşların verdiği önerileri bir araştır derim.

Bütçede çok yükselemeyeceğin için alacağın tablette oyun performansı vs. beklememen gerekir. Telefonun fena değil oyunlarını onunla oynarsın ama en azından tablet derslerini rahatlatır. İleride müsait olunca da model yükseltirsin.

Hazırlık sınıfında ve 1. sınıf güz döneminde eline 1 kalem ve 1 defter al. Derslerde ses kaydı al dersten çıkınca eksik kısımları dinleyip tamamlarsın defterinde. Eğer tablete ya da DeX'e ihtiyacın olduğuna karar verirsen KYK'den gelecek olan para ile bütçeni yükseltirsin ve 1. sınıf bahar döneminde bir cihaz alırsın. Bende iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun oldum ama farklı bir bölümden. Hocalar genelde derste işlediği pdfleri öğrenciler ile paylaşmıyor. Paylaşacakları pdfleri ise üniversitenin uzem sitesinden paylaşıyor. Şu an için acele etme bir cihaz almak için.

Eski 2. el Z fold'lardan alın, eski Z fold'larda S Pen desteği var, ayrıca ucuzdur, işinizi görür. Sonuçta ana telefon olarak kullanmazsınız; yanına bir de 2. el S Pen çekti mi, 10 numara 5 yıldız.

Tab S10 FE+ nasıldır o zaman hoşuma gitti az çok.