HBO firmasının berbat karakter seçim huyu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Keşke bunun savunma şeklinin böyle olmadığını da anlasalar. Özellikle beyaz tenli olan karakteri zenci yapmak kimin fikriydi gerçekten merak ediyorum.

Hayır yani bunu dile getirince de ben ırkçı oluyorum fakat bunun ırk ile alakası yok. Bir kıyafet alacaksam obezitenin üstünde nasıl durduğu benim merak meselem değil. Kült şeyleri değiştirmemek gerekiyor. Nasıl ki Lupin gibi harika bir diziyi Omar SY gibi birinden başkası oynayamayacağına kanaat getiriyorsam, Severus Snape gibi bir karakteri de kel bir siyahi oynayamaz.

Düzgün Ellie seçilseydi emin ol oyunu gibi sabah akşam dizisi de konuşulurdu. Muhtemelen daha da iyi skor elde ederlerdi. The Last of Us evreni kaliteli bir evren.

Hayır yani bunu dile getirince de ben ırkçı oluyorum fakat bunun ırk ile alakası yok.
Zaten ırk ile alakası olmadığının farkındayız kral. Tamam zenci karakter soksunlar filme de, önemli karakteri de değiştirerek yapmazsın bunu ya...

HBO, Life is Strange dizisi yapacak diyorlar. Umarım Max ve/veya Chloe de zenci ve bu kadar alakasız karakterler olmaz

Düzgün ellie seçilseydi emin ol oyunu gibi sabah akşam dizisi de konuşulurdu. Muhtemelen daha da iyi skor elde ederlerdi. The Last of Us evreni kaliteli bir evren.

Önemli değil yine izleniyor, paylaşılıyor, para kazanıyorlar. Ayrıca siz normal bir yayıncı platformu kullanıcısının mantalitesini düşünmüyorsunuz. Hayatında Last of Us duymayan adam için Ellie'nin oyundaki karaktere benzemesinin hiçbir anlamı yok ama Game of Thrones'ta görüp hayran kaldığı bella Ramsey'in olması daha anlamlı. Zaten oyunu oynayan kitlenin de yarısı normie konsol kullanıcısı, önüne ne koyulsa oynuyor, izliyor dolayısıyla onlar da oturup izleyecek. Sadece toplam hedef kitlesine kıyasla %5 bile etmeyecek oyuncu kitlesi rahatsız oluyor. Bu da kabul edilebilir bir kayıp. Sert kapitalizm buna sebep oluyor maalesef ki tek amaçları para para ve para.

HBO zaten bu konuda kendini bozmuş bir yapım. Yazar kafasına göre bunları değiştiriyor. Dizide oyuncu seçimi beni şaşırtmadı. Belkide yazarın isteğidir.
Finalde diğer platformlara göre hala naif kalıyor. Amazon Prime'ı güç yüzüklerinde gördük. Percy Jackson ın diziside ortada. Triss Merigold a hiç değinmiyorum.

Yok. İlla olacak Bi tane siyahi, bi tane Çinli(aşırı sarı ton basılmış), bir tane olacak aktivist, olacak iki tane lezbiyen veya gey çift. Böyle filmle, lore ile alakasız ne kadar karakter varsa dolduracaklar filme. Yoksa olmuyor.

Netflix ve HBO cast konusunda bir tane siyahi karakter koymak zorunda illaki. Snape'i gördüğüm an Alan rickmanın ne kadar büyük biri olduğunu tekrardan anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…