Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Hiç... Eğer ayrı olarak devam edecekse umrumda değil. Sadece ekmek teknesi olacaksa sorun yok. Ama Netflix renkli parmaklarını sokarsa işin içine pek iyi şeyler olmayacak gibi.
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Hiç... Eğer ayrı olarak devam edecekse umurumda değil. Sadece ekmek teknesi olacaksa sorun yok. Ama Netflix renkli parmaklarını sokarsa işin içine pek iyi şeyler olmayacak gibi.
Önceden popüler kültürün "woke" gibi, filmlerde/dizilerde gay, trans gibi cinsiyetçiliği kullandığına dair eleştirilerini görünce kaale almazdım, takmayın izleyin geçin derdim de cidden her Netflix dizisinde var.
Zaten yeni çıkan yapımlar ayrı bir kötü, içerik yok.
Netflix'den nefret ediyorum. Elini nereye atsa, dokunduğu yeri çürüten bir şirket.
- Makaleler
- 1
Woke kültürü temalı rezil içerikleri bol bol görürüz artık.
Halihazırda sinemanın içinden geçmişlerdi, dâhâ da geçecekler, anime-donghua izlemeye devam.
Halihazırda sinemanın içinden geçmişlerdi, dâhâ da geçecekler, anime-donghua izlemeye devam.
CyHaN_Atalay
Uzman
Eski Netflix yapımları iyi de yeni dönemde film, dizi, oyun sektörü olsun her yerde Woke akımı var. Ya akıl var mantık var, bir gün bir siyahi insan şiddete uğradı diye samurayına kadar siyahi insan koymak nedir ya?
Böyle olunca da hani sebebi, niyeti belli "siyahi insanların ayrımcılığını hatırlatarak protesto" manasına geliyor. Böyle saçma farkındalık mı olur?
Şu trans, gay, lezbiyenlikte ayrı aptallık. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Bana ne arkadaş bundan? Ben istemiyorum karşıyım buna. Gidip sokakta öyle tip görürsem de bir şey yapmam etmem, kendi hatası deyip geçerim. Ona rağmen neden her izlediğim filimin, dizinin en alakasız yerinde bile böyle şeyler görmek zorundayım? Hani bir yerden sonra farkındalık değil de benim de mi öyle olmamı istiyorlar anlamış değilim.
Hani o kadar dayattılar ki bu durumu öyle gözüküyor açıkçası. 
Şu trans, gay, lezbiyenlikte ayrı aptallık. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Bana ne arkadaş bundan? Ben istemiyorum karşıyım buna. Gidip sokakta öyle tip görürsem de bir şey yapmam etmem, kendi hatası deyip geçerim. Ona rağmen neden her izlediğim filimin, dizinin en alakasız yerinde bile böyle şeyler görmek zorundayım? Hani bir yerden sonra farkındalık değil de benim de mi öyle olmamı istiyorlar anlamış değilim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Siyahi ve gaye Harry Potter ile tanışmaya hazır olun xD
- Makaleler
- 2
Ben olumlu düşünüyorum. Bu tarz bir satın alma olursa içerik çeşitliliği ciddi şekilde artar. Netflix zaten genel olarak kaliteli yapımlar üretebilen bir platform.
“Woke” meselesine fazla takılanların birçok iyi işi gözden kaçırdığını düşünüyorum. Bu tarz unsurlar eskiden çok daha fazlaydı, artık o kadar baskın değil. O yüzden ben bu gelişmeye olumlu bakıyorum
“Woke” meselesine fazla takılanların birçok iyi işi gözden kaçırdığını düşünüyorum. Bu tarz unsurlar eskiden çok daha fazlaydı, artık o kadar baskın değil. O yüzden ben bu gelişmeye olumlu bakıyorum