HBO firmasının berbat karakter seçim huyu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şunu düşünüyorum;
Duyar kasma uğruna orijinal materyallere zıt gidemezsiniz bu kadar basit. Kasan kesim de bir avuç ergen, ona yanarım. Sesleri çıkıyor ancak sektöre ciddi etkileri falan yok. Markalar daha yeni yeni fark ediyor bunu.

Gerçek azınlık ile alakaları olmayıp "azınlık ayrıcalıkları ve hakları" diye kuduran WOKE/SJW güruhu tarafından "ABCDEFLGBTQXY+δ%-λπ düşmanı" ilan edilebilirim, sabaha kadar çığırabilirler. "özgür düşünce" hakkım buna izin veriyor sonuçta ^-^. Ben de kudurmalarına izin veriyorum, gayet adil.

HBO'ya has bir şey değil. Tonla örneği var. Neyse ki Tarzan hep beyaz kalacak.

Ulkemizde yok denecek kadar az zenci olduğu için yadirgamamiz normal ama onların seyircisi bile yadırgıyor. Cunku mecliste terörist görmek gibi alisilagelmedik konumlarda oluyor.

HBO'nun el attığı Çernobil dışındaki iyi bir işi olduğunu düşünmüyorum.

Lobi fonlaması, etkileşim almak için kaostan besleniyorlar.
Juliet ve Tarzan-ı da siyah yapar bunlar.

Kesinlikle. Kimse diğer seçilen oyunculardan bu kadar şikayetçi değil.
Olacaklar-dı...
Hermione'yi "KaRaKtErİ KiTaPlArDa bEtİmLeMeDiK kİ " diyerek zenci yaptırtıyordu J. K. Rowling, sonra geri vites atıp orijinale (Emma Watson) yakın kaldılar. Hogwarts Legacy'de bunu tıngırdattılar. 1800'lerin sonundaki İngiltere'de bu kadar ırk çeşitliliği normal değil.

Emma Watson'a benzemeyen hiçbir Hermione, Hermione değildir. Yazar iyi bir evren yarattıktan sonra evreni bozmaya niyet etmiş galiba. O karakterin de bir ağırlığı var. Oldu olacak Voldemort'u da zenci ve eşcinsel yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…