2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 31 Ocak 2026 #1 Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650
Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 31 Ocak 2026 #2 22809 dedi: Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650 Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
22809 dedi: Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650 Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile denediniz mi?
Batinux Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 203 31 Ocak 2026 #3 22809 dedi: Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650 Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin. Artı 0 Eksi
22809 dedi: Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu. HDMI - GTX 1650 Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin.
KS KS 2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 31 Ocak 2026 #4 michaelscofield dedi: Farklı kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Batinux dedi: Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin. Genişletmek için tıkla... Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor. Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Farklı kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Batinux dedi: Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin. Genişletmek için tıkla... Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 31 Ocak 2026 #5 22809 dedi: Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile deneyin, düzelmez ise bakarız, muhtemelen kablo kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
22809 dedi: Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ile deneyin, düzelmez ise bakarız, muhtemelen kablo kaynaklıdır.
Batinux Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 203 31 Ocak 2026 #6 22809 dedi: Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update bazen güncel olan driverı eskisi ile değiştiriyor. Bu yüzden ekran kartı driverınızı en güncel olan versiyona yükseltip Windows Update'i duraklatın. Artı 0 Eksi
22809 dedi: Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba. Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update bazen güncel olan driverı eskisi ile değiştiriyor. Bu yüzden ekran kartı driverınızı en güncel olan versiyona yükseltip Windows Update'i duraklatın.