Detaylar
Kim cevapladı?Farklı kablo ile denediniz mi?Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu.
HDMI - GTX 1650
Batinux
Uzman
Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin.Bu sorunu çok fazla yaşadım, ama her zaman yaşanmadığı için konu açmaya gerek duymuyordum. Artık açma gereği duydum çünkü az önce yine bu sorun oldu.
HDMI - GTX 1650
Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba.
Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor.Farklı bir kablo ile deneyin. Windows Update'den ekran kartı sürücüsü güncelleme alıyor olabilir. Windows Update'i kapatıp uzun süre test edin.
Farklı kablo ile deneyin, düzelmez ise bakarız, muhtemelen kablo kaynaklıdır.Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba.
Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor.
Batinux
Uzman
Windows Update bazen güncel olan driverı eskisi ile değiştiriyor. Bu yüzden ekran kartı driverınızı en güncel olan versiyona yükseltip Windows Update'i duraklatın.Başka kablo yok. Sabah gidip alacağım galiba.
Driver zaten güncel. Windows güncelleme almıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet