İtachi Uchiha 1
Yetkin
Hazırlıkta istiyorlar. Okul komple 6-8 kitap setini 10.000 TL'ye satıyor. Açıkçası bu kadar para vermek istemiyorum.
Hangi kitaplar fotoğraf var mıdır?Hazırlıkta istiyorlar. Okul komple 6-8 kitap setini 10.000 TL'ye satıyor. Açıkçası bu kadar para vermek istemiyorum.
Hazırlıkta genellikle PDF kullandık biz, tabletin varsa tabletle hallet veya fotokopicilerde olur o kitaplar.Hazırlıkta istiyorlar. Okul komple 6-8 kitap setini 10.000 TL'ye satıyor. Açıkçası bu kadar para vermek istemiyorum.
Bunu bizde de dediler de genelde okulun kırtasiyesi kazansın diye söyleniyor bu. 22 kişilik sınıfta sanırım 2 kişi hariç herkes korsan ve pdf takılmıştı. Ben Kadıköy'e gitmiştim korsan kitap için.Kitaplardaki kodlar ile online ödev, ders filan ayarlayacaklarmış. Dönem sınavları da 10 puan etkiliyormuş kitaplar. Mecbur sıfır alacağım.
Denizli'de okuyorum. PDF ile çıkartabilirim duruma bağlı.Bunu bizde de dediler de genelde okulun kırtasiyesi kazansın diye söyleniyor bu. 22 kişilik sınıfta sanırım 2 kişi hariç herkes korsan ve pdf takılmıştı. Ben Kadıköy'e gitmiştim korsan kitap için.
Tabletiniz ya da laptopunuz yoksa PDF çıkaracaksınız gibi. Pamukkale'de işler nasıl işliyor bilmiyorum açıkçası.Denizli'de okuyorum. PDF ile çıkartabilirim duruma bağlı.