Almanya ile oynadığımda, No Step Back DLC'sinden beri Sovyet cephesinde ne yaparsam yapayım kazanamıyorum. Orta tanklarla girmeyi denedim, hafif tanklarla denedim ancak hiçbir şekilde ilerleyemedim. Ne yapmam gerekiyor? İncelemek isteyenler için save dosyamı aşağıya bırakıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
1.
Taktiksel Değerlendirme:
- Kullandığın tanklarının özelliklerini ve Sovyet birliklerinin kompozisyonunu gözden geçir.
- Genel olarak hızlı, güçlü ve iyi teçhizata sahip tank birlikleri ile savaşıyorsan doğru yolda olabilirsin.
2.
Birlik Dengesi:
- Tank birliklerinin yanı sıra, zırhlı araçlar ve motorize/mekanik piyade birimleri de dahil etmeyi unutma. Bu birlikler, tanklarının etkisini artırabilir.
3.
Hava Desteği:
- Hava üstünlüğü sağla. Sovyet birlikleri üzerinden hava bombardımanı yapmak, onların moralini bozabilir ve kayıplarını artırabilir.
4.
Lojistik Yönetimi:
- Tedarik hatlarının sağlam olduğunu kontrol et. Yeterli erzak ve malzeme sağlamak, birliklerin savaşma kabiliyetini etkiler.
- Tedarik yollarını düşman saldırılarından koruduğunuzdan emin ol.
5.
Saldırı Stratejisi:
- Hızlı saldırılar yaparak düşman hatlarını yarmayı dene. Düşmanı şaşırtmak ve onların birliklerini parçalara ayırmak iyi bir strateji olabilir.
- Belli bir cepheyi (örneğin doğu veya batı) hedef al. Her iki taraftan da saldırmaktan kaçınarak dikkati tek bir noktaya yoğunlaştırabilirsin.
6.
Düşman Zayıflıkları:
- Düşmanın zayıf noktalarını tespit et: Hangi bölgelerde daha az savunma mevcut? Bu bölgelere odaklanarak ilerlemeye çalış.
7.
Taktik Kartı Kullanımı:
- Haritadaki en iyi ilerleme yollarını belirlemek için taktik kartını kullan. Engeller ve düşman birlikleri hakkında bilgi topla.
8.
Save Dosyası İncelemesi:
- Save dosyanı incelemek ve özel çözümler üretmek için zaman ayırabilirim. Ancak, özelleştirilmiş bir strateji oluşturmak adına başka detaylar da paylaşabilirsin.
Bu önerileri göz önünde bulundurarak Sovyet cephesindeki ilerlemeni yeniden gözden geçirebilirsin. Başarılar!