losxy0 Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 555 Beğeniler 529 20 Ekim 2024 #1 Sürprizbozan: The Winter War Oyun müzikleri pek sarmaz bana fakat bu parça inanılmaz kulağa güzel geliyor, içine çekebiliyor. Benim görüşümde Paradox oyunlarının en sağlam müziği.
Sürprizbozan: The Winter War Oyun müzikleri pek sarmaz bana fakat bu parça inanılmaz kulağa güzel geliyor, içine çekebiliyor. Benim görüşümde Paradox oyunlarının en sağlam müziği.
Constand Viljoen Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 81 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 267 Yer Lazkiye 20 Ekim 2024 #2 losxy0 dedi: Benim görüşümde Paradox oyunlarının en sağlam müziği. Genişletmek için tıkla... Metal seviyorsan CK2 metal müziklerine bak, fikrin değişebilir.
losxy0 dedi: Benim görüşümde Paradox oyunlarının en sağlam müziği. Genişletmek için tıkla... Metal seviyorsan CK2 metal müziklerine bak, fikrin değişebilir.
Aslaire 1 Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 369 Makaleler 4 Çözümler 6 Beğeniler 558 Yer Elvandar, Midkemia 20 Ekim 2024 #3 Katyusha ve Empire of the Sun en çok hoşuma giden HOI4 müziklerinden. Bunu sevdiyseniz Kaiserreich Music Ext. modunu da indirin. Çok iyi parçalar var. (1000+) Steam Workshop::Kaiserreich Music steamcommunity.com
Katyusha ve Empire of the Sun en çok hoşuma giden HOI4 müziklerinden. Bunu sevdiyseniz Kaiserreich Music Ext. modunu da indirin. Çok iyi parçalar var. (1000+) Steam Workshop::Kaiserreich Music steamcommunity.com